lauantai 10. toukokuuta 2014

Ostokset Tukholmasta ja laivalta

Me tehtiin lukiosta opintoretki Tukholmaan. Lähtö oli maanantaina 28.4 ja takaisin tultiin 1.5, Tukholmassa oltiin yksi yö Scandic Hotel Malmenissa. Oli kiva reissu, Tukholmaan pitää kyllä päästä joskus toistekin. :)

Tietysti piti päästä shoppailemaan ja se olikin varmaan mulle reissun kohokohta. Jotenkin tosi yllättävää, että ostin vaan kosmetiikkaa. Hintoja en valitettavasti muista, mutta mitään huippukallista en ostanut.


Kävin Sephorassa, joka sijaitsee Biblioteksgatanilla. Sephoraan menin erityisesti Benefitin ja Sephoran oman merkin takia, niitä kun ei Suomesta saa. Toki Sephorassa myydään myös muita merkkejä, esim. NARS. Harmi kun Urban Decayta ei ollut, se kun yleensä kuitenkin kuuluu Sephoran valikoimaan.

Ostin Benefitin Fake Up -peitepuikon (sävy 01 Light), joka on tarkoitettu erityisesti silmien alle, mutta käytän tätä myös esim. kuiviin kohtiin kasvoilla. Ideana tässä on se, että ydintä (eli osaa, jossa varsinainen peiteaine on) ympäröi voidemainen kerros, joka sisältää mm. E-vitamiinia. Kosteuttavan ominaisuuden ansiosta silmänaluset eivät näytä kuivilta. Olen tätä nyt käyttänyt ja mielestäni toimii hyvin, mutta jos silmänaluset ovat todella tummat, niin laitan vielä tummimpiin kohtiin jotain muuta peitevoidetta.
Toinen ostokseni on Sephoran oman merkin (matta)poskipuna, joka on ihan täydellinen! Sävy on Orange Punchy Sunbaked (05), joka on lämmin, persikkainen sävy. Poskipuna on aika pigmenttinen, joten sen käyttämisessä täytyy olla varovainen. Väri kuitenkin tuo mukavasti eloa kalpeaan naamaani.


Ostoskeskus Gallerianista löytyy Nyx Cosmeticsin myyntipiste! Kyseessä ei ole siis mikään liike vaan "syvennys", valikoimaa kuitenkin oli ihan mukavasti. Olen lukenut hehkutuksia Nyxin melko uusista tulokkaista, Butter Glosseista. Ostin niitä kaksi, sävyt Apple Strudel ja Merengue. Teen oman postauksen näistä ihanuuksista! Lisäksi ostin toisen hehkutetun tuotteen, Jumbe Eye Penin sävyssä Milk. Mulla on ollut puute myös pienistä luomiväripaleteista, jotka ois käteviä matkalla. Ostinpa siis vielä Love in Rio -luomiväritrion, nimi on Barefoot in the Sand. Tässä on kivoja sävyjä, mutta pigmenttisyys ei ole kyllä ihan A-luokkaa. Luomivärien häivyttämiseen nämä sopivat hyvin.


Menomatkan menimme Baltic Princessalla, tulomatkalla laivana oli Galaxy. Mielestäni BP:lla oli parempi tax free, mutta jotain kuitenkin löysin (tein ostokset siis Galaxylla). Kosmetiikkapuolelta ostin Essien Sugar Daddyn, joka on loistava ranskislakka. Hinta oli muistaakseni 11,90€, ja tässä on leveä suti.

Mikä oli teidän mielestänne paras ostos? Löytyykö samoja juttuja omasta meikkikokoelmasta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti