tiistai 12. elokuuta 2014

Kynnet häihin

Kesäloman viimeinen viikonloppu kului erittäin mukavissa merkeissä, kun juhlimme siskoni häitä lauantaina. Häiden vuoksi viime viikko oli aika kiireinen, joten en ehtinyt tekemään postauksia.


Juhlakynsiksi tein perinteisen ranskalaisen manikyyrin. Mulla oli violetti mekko, joten halusin samaa väriä myös kynsiin. Onneksi löytyi nämä ihanat water decal ruusut. Alunperin suunnitelmissa oli laittaa myös strasseja tai hilettä, mutta aikani pohdittua päätin olla laittamatta. Ja ihan hyvä niin, sillä kynsiin olisi muuten tullut liikaa kaikkea. :)
Ranskiksen tekoon käytin Trindin settiä ja Essien Sugar Daddya. Tuossa Trindin jutussa on mukana aluslakka, valkoinen lakka ja päällyslakka, sekä ranskistarroja. Tarrat jäivät minulla käyttämättä, mutta muuten setti on oikein hyvä. Jos haluatte, niin voin tehdä tarkemman esittelyn siitä.

Käytetyt: Trind - Base Coat, French White, Top Coat, Essie - Sugar Daddy + water decals

Blogi täytti muuten yhden vuoden tuossa 4. päivä, ihan uskomatonta miten aika kuluu niin nopeasti! Olen erittäin otettu ja kiitollinen siitä, että jaksatte lukea ja kommentoida, vaikka postauksia tulee aika epäsäännöllisesti. Suuri kiitos teille!

8 kommenttia: