tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hot Leopard

Tänään esittelen teille mun synttärikynnet! Mulla oli tosiaan lauantaina synttärit, nyt sitä oltais täysi-ikäisiä. Jännää... Synttärikynsistä halusin sähäkät, mutta kuitenkin sellaiset, että niitä jaksaisi katsella vähän pidempään. Glitteriä ei tällä kertaa tullut kynsiin, mikä yllätti minut itsenikin.

Tein liukuvärjäyksen kolmella värillä; punaoranssi ( Sephoran Hot Coral), pinkki (Essencen Naughty and Pink!) ja punainen (Golden Rosen Rich Color 21). Naughty and Pink! katosi kokonaan liukuvärjäykseen. Oranssin ja punaisen rajaakaan ei hevillä (eikä humpalla, höhö) huomaa, ja etenkin hämärässä näyttää siltä että nää olis vaan punaiset. :D Leimaukset Konadin mustalla leimauslakalla ja kuviohan löytyy Konadin laatasta m67


Kynsistä kuitenkin tykkään, leoparikuosia ei ole pitkään aikaa näkyny mun kynsillä. Onko teidän mielestä leopardikuosi yay or nay?

Käytetyt: Depend - Allround polish, Sephora - Hot Coral, Essence - Naughty and Pink!, Golden Rose - Rich Color 21, Konad Special Nail Polish - Black, kuvio laatasta m67, Rimmel London - Finish Touch Ultra Shine topcoat

Blogille tuli muuten 51 lukijaa täyteen Bloggerissa! Nyt kun mulla alkaa oleen kaikki asiat taas normaalissa päivänjärjestyksessä, aikaa luulisi olevan enemmän blogillekin ja muuhun sellaiseen. Oisko arvonta kiva lukijamäärän kunniaksi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti