torstai 24. huhtikuuta 2014

Huulenheittoa

Tänään en esittelekään kynsiä, vaan parit huulimeikit. Maaliskuussa järjestin äänestyksen, jonka perusteella huomasin, että haluaisitte lukea juttuja meikeistä. Tässä siis olis eka kunnollinen meikkipostaus!

Kesän lähestyessä alkaa tekemään mieli kokeilla erilaisia ja uusia juttuja meikissä. Mun kokeilun kohteena on ollut liukuväri huulissa, ja niiden tekemistä olenkin nyt harjoitellut ahkerasti. Tässä parit "taidonnäytteet", jotka ovat vilahtaneet jo mun instagramissakin:


Molemmissa huulissa olen käyttänyt Sephoran Makeup Academy -palettia, jonka sain lahjaksi siskolta. Paletista löytyy 28 huulikiiltoa, mutta osa niistä on niin pigmenttisiä, että käyvät hyvin huulipunastakin. Yllätyin siitä, kuinka pigmenttisiä ne on!
Jos et satu omistamaan tuota Sephoran palettia, niin esimerkiksi Coastal Scents, Blush Professional ja BH Cosmetics myyvät huuliväripaletteja. Niillä on helppoa tehdä liukuvärjäyksiä, koska samasta väristä löytyy useampi eri sävy. Kalliitakaan eivät ole siihen nähden, että yksi paletti sisältää kymmeniä huulivärejä (CS:n versio huikeat 66!!). Myös huulisivellin on aika kätevä tässä hommassa, itselläni on We Care Iconin ja se toimii ihan hyvin. 
Ylläolevissa huulissa olen käyttänyt neljää eri sävyä: vaaleanpunainen (huulten keskellä) ja tummanpinkkiä (huulen reunoille), sitten häivyttelin rajaa ihan peruspinkillä. Amorinkaareen ja alahuulen keskelle sipaisin vaaleaa helmiäissävyistä huulikiiltoa. 


Näissä huulissa käytin oranssia, punaista ja pinkkiä. Oranssia keskelle, sitten punaista ja reunoille pinkkiä vähän kontrastiksi. Harmi, kun kuvassa näyttää niin yksiväriseltä. :/
Huulet muuten pohjustin Inglotin Eye Makeup Basella, joka ei toimi mulla yhtään silmämeikin pohjustajana. Sen sijaan huulimeikin sillä pohjustaa kätevästi!

Mitäs tykkäätte? Haluaisitteko nähdä lisää huulimeikkejä? :)

2 kommenttia:

  1. Aika kivat! Tykkään enempi tosta punaisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen on ehkä enemmän minunkin mieleen :)

      Poista