torstai 10. heinäkuuta 2014

FIFA 2014

Nopea postaus, jossa esittelen muutama viikko sitten tekemäni jalkapallokynnet! Itse en ole MM-kisoja seurannut enkä muutenkaan jalkapallosta pahemmin välitä. Näitä kynsiä oli kuitenkin hauska tehdä ja mielestäni onnistuivat hyvin.


Vihreä lakka on Kikon lakka 343. Hyvälaatuinen, peitti jo kahdella kerroksella, mutta laitoin kolme. Brasilian lipun maalasin OPIn I Just Can't Cope-Acabanalla ja Kikon 341:llä. Valkoinen lakka on Konadin. Maalaamiseen käytin ohutta nail art -sivellintä.
Jalkapallot ovat "stamping decalseja". Ideana on se, että leimauslaatan kuviosta tehdään siirtokuva. Mä tein näin: kuvio stamperiin -> kerros päällyslakkaa kuivuneen kuvion päälle -> väritä haluamasi kohdat kynsilakalla -> kerros päällyslakkaa ja anna kuivua rauhassa. Sitten vaan kuvio irrotetaan varovasti pinseteillä. Kuvio kannattaa laittaa märän lakan päälle, niin se tarttuu hyvin. Itse laitoin märän päällyslakan päälle. Lakkoina käytin Konadin mustaa ja valkoista leimauslakkaa. Jalkapalloaiheisia kuvioita on esim. Konadin laatoissa m49 ja m52.

Käytetyt: Mavala - Super Base, Kiko - 343, 341, OPI - I Just Can't Cope-Acabana, Konad Special Nail Polish - White, Black, Rimmel London - Finishing Touch Ultra Shine topcoat + kuvio laatasta m49 

Mielipiteitä kynsistä? :)

8 kommenttia:

 1. Kivat :) harmi että kisat on kohta ohi :( t. Lähes kaikki 62 peliä katsonut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä olen katsonut pelejä ihan vaan sivusilmällä

   Poista
 2. Mies kehui näitä kynsiä :p Se on seurannut niin monta peliä kuin on joutanut, siinä sivussa sitten itsekin katsonut. En kuitenkaan oo ruvennut tekemään aiheeseen sopivia kynsiä :D
  Onneksi kisat loppuu sunnuntaina..
  Mutta kyllähän mäki vielä kehaisen näitä, että tyylikkään yksinkertaiset :)

  VastaaPoista