keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kiko 341

Kikon lakka numero 341 pääsi kynsille. Vähän kyllä vieläkin vierastan sinistä väriä itselläni, mutta tämä oli kiva! Ei liian tumma tai vaalea. Levittyvyys ja peittävyys hyvä, laitoin kaksi kerrosta. Pohjalla on Essien Sugar Daddy.


En keksinyt mitään siistiä koristelua, joten tyydyin vain laittamaan valkoisia pilkkuja dotting toolilla. Kynsistä tulee itselleni mieleen sadepilvet, haha. Muistaakseni silloin olikin sadepäivä kun tein nämä, eli inspiraatio on ilmeisesti lähtenyt siitä.

Käytetyt: Mavala - Super Base, Essie - Sugar Daddy, Kiko - 341, Konad Special Nail Polish - White, Rimmel London - Finishing Touch Ultra Shine topcoat + dotting tool

Huomenna mulla onkin sitten lähtö Ouluun, sillä tulevana viikonloppuna on kesäni kohokohta: Qstock. Itse olen siellä talkoolaisena, vähän jännittää miten kiireisiä työvuoroja tulee kun festari on loppuunmyyty eli väkeä tulee olemaan ihan kiitettävästi. Oletteko te käyneet festareilla? :)

10 kommenttia:

 1. Onpa jotenki kivannäköset koristelut kynsillä, tykkään!

  Ite kävin Summer Upissa ja oli kyllä ihan mahtavaa:) Kivaa festariviikonloppua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oli ihan huippu viikonloppu paahtavasta helteestä huolimatta!

   Poista
 2. Kivat. Olisin puolisoni kanssa lähtenyt Qstockiin, muttei keretty saada lippuja :/ Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tänä vuonna tais olla eka kerta kun Qstock myytiin loppuun monta päivää ennen festarin alkamista. Itselläni oli tosi kiva viikonloppu, vaikka töitä saikin tehdä ihan urakalla.

   Poista
 3. Oi kuin ihanat. Sulle kyllä sopii kuvan mukaan ihan hyvin sininen, ehkä se keventää että on ranskis. :) Mulle tulee mieleen pitsireunus sadepilvien sijaan. :D

  Qstockiin tule tänäkään vuonna mentyä (ihan liian kaukana näin oululaisena). Varmaan viimeksi käynyt -05 ja silloin ei edes asunut täällä. :D Toivottavasti ainakin pääsee kuuntelemaan musiikkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Ehkä sitä on liian kriittinen tuon sinisen suhteen kun ei ihan sinne lempiväreihin kuulu.
   Itselleni tuo oli nyt kolmas kerta Qstockissa. Onneksi pääsin näkemään ne bändit mitkä halusinkin. :)

   Poista