torstai 30. lokakuuta 2014

Halloween on täällä taas

Kurpitsajuhlaa vietetään huomenna. Itse en ole tänä(kään) vuonna menossa juhlimaan halloweenia. Harmittaa, että halloween on Suomessa oikeastaan vaan sellaista kauppojen krääsän myyntiä sen sijaan, että sitä ihan oikeasti juhlittaisiin.


Viime vuonna tein mielestäni hienommat halloween-kynnet, toki käytin niihin myös enemmän aikaa. Nyt pysyttelin yksinkertaisemmalla linjalla ja maalasin vain nimettömään seittikuvion valkoisella akryylimaalilla ja ohuella siveltimellä (Hanart 2/0). Etu- ja pikkusormen kynsissä on Kikon lakkaa 357, joka on tuollainen mahtava tulenoranssi. Koostumus on hyvä, kahdella kerroksella saa peittävän lopputuloksen. Musta lakka on Tiia Vanhatapion Blackbird. Kyllä näistä ainakin tulee halloween mieleen. :D

Käytetyt: Trind Base Coat, Kiko - 357, Tiia Vanhatapio by Seppälä - Blackbird, valkoinen akryylimaali ja ohut sivellin

7 kommenttia:

 1. Joensuun Spice Ice oli koristeltu Halloween -aiheiseksi ja myyjillä oli tummat vaatteet + noitahatut :D

  Huomenna on ainakin yhdessä baarissa Halloween pippalot ja keilahallissa myös asubileet ja radat tarjouksessa, jos on panostanut asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi, kuulostaa siistiltä! Täällä päin ei ole mitään tuollaisia juttuja.. olisin kyllä heti menossa, jos vaikka jossain baarissa olisi halloween-juhlat. :D

   Poista
  2. Joo, viime vuonna oli sama :D Meidän Citymarketissa oli toooodella huonot valikoimat Halloween juttuja, lähinnä lapsille suunnattuja. Muina vuosina on ollut paljon paremmat tuotteet.

   Poista
 2. Nätit! Tuo hämähäkinverkko on hieno.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kynnet! Ja muakin harmittaa, ettei toi Halloweenin juhliminen oikein kuulu suomalaisiin tapoihin :(

  VastaaPoista