lauantai 8. marraskuuta 2014

Kultaa ja purppuraa

Vaikka ensilumi jo tuli tänne, näytän teille yhdet syksyiset kynnet, jotka tein vähän aikaa sitten.  En ainakaan vielä osaa lakata kynsiä talvisilla sävyillä, ehkä sitten kun on "oikeasti" talvi. :)


Käytetyt: Trind - Base Coat, Sephora - Tiramisu, Depend - 377, Loreal - Gold Leaf, Lumene - Quick Drying Top Coat

Kynnethän ovat varsin simppelit, ja ehkä siksi viihdyinkin näissä reilun viikon ajan. Mun kynsissä näkee ruskeaa erittäin harvoin. Oikeastaan en ole varma, olenko koskaan lakannut ruskealla lakalla koko kynttä. Näissä kynsissä teinkin siis suuren harppauksen eteenpäin ja lakkasin peräti kolme kynttä per käsi ruskealla Sephoran lakalla Tiramisu. Pidän Sephoran lakoista, ja tämäkin yksilö toimi hyvin! Kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa ja väristäkin tykkäsin, vaikka ruskea ei kuulu mun lempiväreihin.
Muissa kynsissä on Dependin viime vuoden syksyn kokoelman lakkaa 377 ja sen päällä Lorealin Gold Leaf. Vaikka Gold Leafissa on aika isoja nuo hippuset, ne ei jää mitenkään törröttämään kynnelle ja asettuvat nätisti. Eihän tämä toki ole niin kaunis kuin esim. OPIn kultahippulakat, mutta menee paremman puutteessa.

Pakko vielä tähän hehkuttaa, että Loreal on kyllä nykyään tuonut markkinoille kivoja kokoelmia ja tuotteiden laatu on mielestäni parantunut. Varsinkin Skin Perfection -sarjan päivävoide on ihan huippu! Tekisi mieli hankkia vielä saman sarjan seerumi, sillä talvella mun iho kuivuu todella paljon. Kiinnostaisi kokeilla myös sitä Blur Creamia, onko teillä siitä kokemuksia?

8 kommenttia:

 1. Oih, kun on kauniit! Mäkin käytän tosi harvoin ruskeaa kynsillä, pitäisi opetella käyttämään usammin kun näissäkin näyttää niin kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää varmaan itsekin tehdä ruskeat kynnet vielä uudestaan tässä lähiaikoina, että sen käyttäminen ei tuntuisi niin vieraalta enää. :) Mulla oli ruskean suhteen tosi pitkään sellainen inhosuhde, että en käyttänyt edes sen väristä luomiväriä. Nykyään ruskea luomiväri alkaa kuitenkin olemaan vakio mun silmämeikissä, joten ehkä jotain edistystä on tapahtunut. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan täydellinen ruskean sävy. :) Tosin oletin sen olevan hieman vaaleampi pullon perusteella, mutta ihan hyvä noinkin.

   Poista
 3. Oon omistanut yhden ainoan ruskean lakan ja ennenkuin ehdin kokeillakaan sitä niin annoin jo pois. Jotenkin ruskea ei vaan nappaa kynsillä.:D Mutta tuo lakkaus näyttää upealta! Pitäis varmaan just yhdistellä ruskeaa koristeluissa.:)

  http://ajatuksiaelamastajamuusta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en montaa ruskeaa lakkaa omista, korkeintaan 3 ja tuo Tiramisu on ainut sellainen, josta pidän. Ruskeat lakat eivät ole niitä, joita olen ostamassa ensimmäisenä. Se on vähän sellainen väri, josta joko tykkää tai ei kynsillä. :) Itsekin taidan kuulua niihin, jotka eivät tykkää..

   Poista
 4. Todella kauniit lakkaukset ^.^

  VastaaPoista