maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulu kynsille

Vaikka en niin joulusta välitä, niin tein kuitenkin joulu-teemaiset kynnet. Itse asiassa jo toiset tälle vuodelle, hurjaa. :D click here
Koska olen hulluna skittle/skittlette maneihin, ei liene yllätys, että myös mun joulukynnet noudattaa tätä linjaa. Suunnitteluun meni jonkin aikaa ja mielessä kävi vaikka minkälaisia sairaita ideoita, mutta päädyin kuitenkin aika perusjuttuihin. Varisnkin joulukuusista oon nähnyt lukuisia variaatioita monissa kynsiblogeissa ja instagramissa tänä vuonna.


Etusormen kynteen pääsi pari piparia koristeluineen. Hassua muuten, että nuo pilkut näyttää kuvissa paljon isommilta kuin mitä ne livenä on. Piparit tein Sephoran Tiramisulla, dotting toolin avulla luonnollisesti. Valkoisena lakkana käytin Nailsin Snow Whitea.
 Keskisormen pohjana on Sephoran Cherry Popsicle. Päällä on pari kerrosta China Glazen Ruby Pumpsia, joka on monelle kynsiharrastajalle The Joululakka. Onhan se ihan kiva, sen ostaminen ei harmita yhtään. Tosin jouluisena lakkana sitä tulee käytettyä vain tähän aikaan vuodesta. Sen päälle tein Art Clubin Whitella valkoisia viivoja. 
 Nimettömässä nököttää joulukuusi, joka on toteutettu teippejä apuna käyttäen. Vihreänä lakkana käytin Tiia Vanhatapion Mossia. Kuusen koristenauhat tein Art Clubin Silver Glitterilla ja "tähdeksi" laitoin niitin. Tiia Vanhatapion lakkaa käytin myös pikkurillissä, sävy Fool's Gold. Kolme paksuhkoa kerrosta riitti peittämään, ei siis ollut niin ohutta kuin luulin. Fool's Goldin päällä on ChG:n Your Present Required, joka kuuluu tämän vuoden joulukokoelmaan. Lakassa on valkoista, sinistä, violettia, ja oranssia glitteriä monessa eri koossa. Ihana glitterhössäkkälakka, joka ihastuttaa ei-jouluisuudellaan. 


Käytetyt: Depend - All-round polish, Seppälä Nails - Snow White, Sephora - Tiramisu ja Cherry Popsicle, China Glaze - Ruby Pumps ja Your Present Required, Tiia Vanhatapio by Seppälä - Moss ja Fool's Gold, Art Club - Silver Glitter, Sally Hansen - Diamond Flash Fast Dry topcoat + kultaiset niitit ja dotting tool

Ruby Pumps ja Your Present Required on mun ekat China Glazen lakat, enkä todellakaan joutunut pettymään. Nämä lakat matkasivat OPIn I Snow You Love Me:n kanssa Brittilästä asti luokseni. Kiitos Katariinalle diilauksesta, tästä pääset hänen blogiinsa! :)

Tämä jääköön viimeiseksi postaukseksi ennen aattoa. Hyvää joulua teille kaikille rakkaille lukijoilleni! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti