lauantai 14. joulukuuta 2013

Minttuinen skittle

Hui, teitä lukijoita on jo 36 Googlen kautta! Iso kiitos teille kaikille, jotka tätä blogia lukee. :)

Sitten kynsiin, jotka toteutin about viikko sitten. Mun oli pakko saada tehdä skittle (eli manikyyri jossa jokainen kynsi tehdään erilaiseksi). Nämä kaikki skittle ja skittlette yms manit on ollu mun suosikkilakkauksia jo pidemmän aikaa, joten niitä on nähty ja tullaan luultavasti vielä monet kerrat näkemään kynsilläni. Näissä kynsissä toteutin skittlen silleen, että käytin kaikissa kynsissä samaa pohjaväriä, mutta tein jokaiseen erilaisen koristelun (lukuunottamatta peukun kynttä, joka on samanlainen kun pikkurilli).


Mintun värinen lakka on Lorealin Perle de Jade, jota on kolme kerrosta. Tämä on ihanan värinen lakka, mutta koostumus on valitettavasti aika lirua ja kuivuu kauan ilman pikakuivattajaa. Kuitenkin tykkään niin paljon tuosta Lorealin lakkojen siveltimestä, että ihan jo sen takia ostan mielelläni ko. merkin lakkoja. 


Etusormen kynnessä on Art Clubin mustalla nail art -lakalla tehtyjä viivoja. Olisin halunnut viivoista tasaisempia ja paksumpia, mutta väsyneillä silmillä se ei onnistunut. Mustien viivojen viereen tein viivat Art Clubin hopeaglitterillä. Keskisormeen laiton vain strassin, koska en halunnut kokonaisuudesta liian kaoottista. Nimettömään leimaisin pitsikuvion (Konadin laatta m57) ja sen reunaan laitoin hopeisia mikrohelmiä. Niitä en ollu käyttänyt piiitkäään aikaan, ja taas huomasin miten ihania ne on! Pikkusormen ja peukun kynnen kuorrutin Golden Rose Jolly Jewels 123:lla, yksi kerros antoi riittävästi glitteriä kynnelle. 

Käytetyt: Mavala Superbase, L'oréal - Perle de Jade, Golden Rose - Jolly Jewels 123, Art Club - Black ja Silver Glitter, Konad Special Nail Polish - Black, Essence Gel-Look topcoat + kuvio laatasta m57 ja mikrohelmiä

Mielipiteitä kynsistä? :)6 kommenttia:

  1. Tosi nätit kynnet ! Skittle on aina mukava kun saa helposti vaihtelua :) Minttu on yks mun suosikkivärejä,tosi kiva !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minttu on ihanan raikas väri, johon ei kyllästy helposti. :)

      Poista