keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Terveisiä Miamista

Tuossa joku aika sitten kerroin, että siskoni kävi marraskuussa lätäkön toisella puolella, Miamissa! Mun on pitänyt esitellä tuliaiset jo aikoja sitten, mutta oon ollu kauheen kiireinen (koulutöiden deadline lähestyy ja arvatkaa vaan kuka on jättänyt kaiken viime tippaan..). Onneksi blogi on mulle vain harrastus ja voin kirjoittaa tänne sillon kun on kunnolla aikaa ja inspiraatiota. :)

Mitään erityisiä toiveita mulla ei ollut tuliaisten suhteen. Tai no... kyllä mä taisin jotain mainita Kat Von D:n meikeistä... ja kynsilakoista...


Love, Charlotte xo on ihan uusi tuttavuus mulle, mutta kattokaa nyt tota moniväristä lakkaa! IHANA! Ekana tulee mieleen mehujäätelö ja kesä. Sävyn nimi on Yellow Combo. En oo koskaan ennen nähny tällaista lakkaa, en siis yhtään tiedä miten tuon ois tarkoitus toimia. Ehkä siitä tulee jonkunlainen liukuväriefekti, voisko olla? :D 
Toinen saman merkin lakka Silver, joka on tuollainen perus hopeaglitterlakka. Tässä kaikki hexglitterit on samankokoisia ja hopean väri on tummempi kuin muissa omistamissani hopeisissa glitterlakoissa. Olipa muuten mukavaa listata näitä, kun lakoilla ei oo nimeä eikä edes numeroa. Siis mitäh? Onneksi ko. merkillä on omat nettisivut, joista sitten löysin nimet lakoille.


Toinen uusi tuttavuus, Nabi. Vasemmanpuoleinen on neonvihreä tekstuurilakka Lime, kokoelmasta Volcano-Ash Texture (miks tuo kokoelman nimi on mun mielestä kiva, haha). Kiva lisäys mun tekstuurilakkakokoelmaan, jossa on pääasiassa vain glitterisiä lakkoja.
Toinen on sitten simppelisti nimetty Star Glitter. Täytyy kyllä sanoa, että hirveästi ei ole mielikuvitusta käytetty lakkojen nimeämisessä. :D Tässä siis kirkkaalla pohjalla tähtiglittereitä sinisenä, keltaisena, vaaleanpunaisena ja hopeisena. Luultavasti käytän tätä silleen, että noukin esim. dotting toolilla noita tähtiä, koska noita tähtiä sais muuten kalastella ikuisuuden. 


Jee, Sephoran lakkoja! Tässä on siis viisi 5ml lakkapulloa, sävyt vasemmalta oikealle: Sugar Coated, Hot Coral, Cherry Popsicle, Resist to Temptation ja Tiramisu. Sugar Coated pääsikin jo kynsille, ja se ainakin oli tosi hyvä, eli toivottavasti noi loputkin sitten on. :) Tuo pakkaus on muuten ihana, noi täplät shiftaa siniseen, vihreeseen, oranssiin ja keltaiseen!


Ei enää liity kynsiin, mutta OHMYGOSH. Kat Von D Painted love -huulipuna sävyssä Stiletto. Ihan mieletön huulipuna, pysyy valehtelematta huulilla helposti yli 6h ilman et tarttis lisäillä välillä. Mun huulet kuivuu helposti huulipunan kanssa, mutta tämä ei kuivata yhtään. Sävy on ihana oranssiin taittava punainen, sopii mun iholle hyvin. Jos saisin valita vain yhden huulipunan niin se olisi ehdottomasti tämä. 

Kaiken tämän lisäksi sain vielä semmoisen hyrrän jossa on kaikkea niiteistä strasseihin. Kuulemma saan loput tuliaiset joululahjaksi, ihan niinkö tässä ei olisi ollut jo tarpeeksi kaikkea ihanaa. Mulla on vaan tosi lellitty olo. :D 

Tässä olikin nyt aikamoinen hehtaaripostaus, toivottavasti jaksoitte lukea tänne asti ja jakakaa toki mielipiteenne tuliaisista. ^^

4 kommenttia:

  1. Toi Yellow Combo! :O Miten voi olla tommonen lakka? :-D Jospa pian pääset esittelemään sen kynsillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla oli sama reaktio kun näin sen ekaa kertaa :D ehdottomasti mun kokoelman erikoisin lakka!

      Poista