lauantai 22. helmikuuta 2014

Lakkaushaaste: Talviolympialaiset

Lakkaushaasteena on tällä viikolla talviolympialaiset. Vaikka en mikään aktiivinen penkkiurhelija olekaan, niin olympialaisia on kuitenkin tullut seurattua, ja ihan mukavasti Suomi on siellä menestynyt. Sen kunniaksi päätinkin nähdä vähän enemmän vaivaa ja leikin taas akryylimaaleilla!


Jos ette tunnista hahmoa, niin kyseessähän on siis yksi virallisista maskoteista: 

Kuva: http://talisman.sochi2014.com

Ei se ehkä ihan näköinen ole, mutta erityisen tyytyväinen olen väreihin. Sekoitin okraa, mustaa ja valkoista saadakseni oikeanlaisen sävyn. Käytin Hanartin näädänkarvaisia siveltimiä, numerot 0/2 ja 2. Akryylimaaleina Gallerian Titanium White, Ivory Black ja Prussian Blue Hue, sekä Reevesin Yellow Ochre. Pikkurilliin taiteilin vielä luvun 2014, arvatkaa vaan meinasinko ensin tehä 2013... :D




Pohjalla on OPI:n I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw. ISUSWSW (hehe mikä lyhenne...) on hyvin tummansininen cremelakka, joka edustaa tuttua OPI-laatua. Kaksi kerrosta antaa nätin tuloksen, mutta täydellisen saa kolmannella. Itse laitoin 2. Kiilto lakassa on niin huikaiseva että melkein silmiin sattuu. :P Tosiaan löysin tämän Emotionista -70% alennuksella, eli hintaa jäi alle kuusi euroa. Harvoin mulle käy näin hyvä tuuri!
Oikeaan käteen en enää alkanut maalaamaan uutta nallea, vaan leimasin kynsiin lumihiutaleita. Iso lumihiutale löytyy laatasta m20, ja vaikka kuinka yritin tutkia niin en löytänyt laattaa missä tuo toinen kuvio on.



Käytetyt: Depend - Allround polish, OPI - I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw, Konad Special Nail Polish - White, Sally Hansen - Diamond Flash fast dry topcat + kuvio laatasta m20 ja akryylimaalit sekä hyvät hermot

6 kommenttia: