torstai 6. helmikuuta 2014

Tekstuurinamukynnet + ilmoitusasiaa

Pitkästä aikaa taas tekstuurilakkoja! Ne jäävät mulla aina unholaan, vaikka ovatkin varsin kivoja ja helppoja lakkoja. Tykkään kuitenkin enemmän tasaisesta pinnasta kynnellä, jonka vuoksi mulla on varsin pieni tekstuurilakkakokoelma, muistaakseni vain 12 kappaletta. :)


Näihin kynsiin pääsivät Rimmelin Space Dust -kokoelman ihana violetti Moon Walking, sekä Dependin Primrose. Varsin samanlaisia ovat koostumukseltaan, molemmissta on hopeaa glitteriä ja peittävät parilla kerroksella (voisinpa jopa väittää, että ovat saman valmistajan lakkoja). Samanlaisen koostumuksen vuoksi päätinkin nämä lakat yhdistää, näistä voisi tulla myös kiva liukuvärjäys!


Keskisormeen ja nimettömään leimasin kuvion MoYou Artist 11-laatasta. Mulle tulee joku hunajakenno mieleen tuosta kuviosta, ööh? :D Mun nykyinen stamper ei oikein toimi MoYou:n laattojen kans, pitänee ehkä investoida se löllöstamper jossain vaiheessa... Sellainen neliskulmainen ois varmaan tosi hyvä, ootteko kokeilleet sitä? :)

Käytetyt: Depend - Allround polish, Rimmel Space Dust - Moon Walking, Depen Rough Sparkle - Primrose, Konad Special Nail Polish - White + kuvio MoYou Artist 11 -laatasta

Tämän postauksen jälkeen ette kuule minusta vähän aikaan. Syy taukoon on se, että seuraavat pari viikkoa mulla on tosi paljon kaikkea. Autokoulu alkaa, vanhojen tanssit, koeviikko... rästissä olevat koulutyöt pitäisi myös tehdä. Pahoittelut tästä, mutta tavataan taas viimeistään parin viikon kuluttua! ^^

2 kommenttia: