torstai 30. tammikuuta 2014

Seppälä Nails - Pink Panther

En tiedä, ovatko nämä Seppälä glitterlakat jo ihan vanha juttu, mutta minä bongasin ne vasta viime lauantaina. Nämä minilakat näyttivät niin söpöiltä siinä hyllyllä, että oli pakko kotiuttaa yksi!


Koska pinkki/fuksianpunainen on mahtava väri, valitsin Pink Pantherin. Fuksianpunaisen (tai pinkin, ihan miten vaan) hexglitterin lisäksi siinä on kahta erikokoista valkoista glitteriä ja tikkuja. Aiemmin olen aina irvistellyt tikkuglitterille, mutta nyt kun sain sitä omille kynsilleni, niin ei se itseasiassa kovin pahalta näytäkään. Voisin jopa sanoa, että se näyttää ihan kivalta.
Pink Pantheria on kaksi kerrosta Opin French Quarter for Your Thoughts:in päällä. Kun lakalla lakkasi paria ensimmäistä kynttä, tuntui että siveltimeen ei jää yhden yhtäkään glitteriä. Kuitenkin jo muutaman kynnen jälkeen glittereitä sai ottaa jopa pois siveltimestä. :D Saattaa olla, että käyn vielä hakemassa musta-valkoisen version näistä minilakoista.

Käytetyt: Depend - Allround polish, OPI - French Quarter for Your Thoughts, Seppälä Nails - Pink Panther, Sally Hansen - Diamond Flash fast dry topcoat

Mielipiteitä kynsistä? :)

2 kommenttia:

  1. En oo nähnyt noita Seppälän glitterlakkoja ite vielä :) Näyttää kivalle ainakin toi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan ne on uutuuksia :) pinkki-valkoinen -yhdistelmä toimii aina!

      Poista