sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Neontekstuuri

Sisko toi Miamista pari Nabin lakkaa, joista toinen on superkirkkaanvihreä tekstuurilakka. Nämä kynnet ainakin huomataan värin puolesta. :P

Nabi on yhdysvaltalainen merkki, joka myy edullista kosmetiikkaa. Valikoimaan kuuluu ainakin värikkäitä luomiväripaletteja muiden meikkien lisäksi. :) Tuotteita ei taida tosin saada Euroopasta, joten saatavuus on vähän huono. EDIT Sori, olin väärässä! Jeans.fi myy Nabin lakkoja, mutta valitettavasti Volcano-Ash -lakat eivät kuulu valikoimaan.


Kynsillä on Volcano-Ash Texture -kokoelmaan kuuluva Lime. Lakka ei ollut peittävimmästä päästä, kynsillä on kolme kerrosta ja kärjet kyllä kuultaa läpi, jos katsoo valoa vasten. Tekstuuri on oikein kiva, eikä se tunnu juurikaan muuttuvan sileäksi muutaman päivän aikana. Muiden tekstuurilakkojen tapaan tämä pysyy hyvin, päällyslakkaa ei luonnollisestikaan ole.
Kuten yleensäkin, en tehnyt mitään koristeluja tekstuurilakan päälle. Mustat leimaukset olisivat voineet näyttää kivoilta, mutta en löytänyt mitään sopivaa kuviota. :D Tosin ihan kivaa vaihteluakin olla välillä yksivärisillä kynsillä.

Käytetyt: Depend - Allround polish, Nabi - Lime

Loppuksi haluan vielä kiittää uusia lukijoita, teitä oli taas tullut pari lisää! Kohta teitä on huimat 50 Google Käyttäjäraadin kautta. :)

8 kommenttia:

 1. Aika jännä lakka! En oo muistaakseni vielä tommoseen neonvihreään tekstuurilakkaan törmännytkään, olisi aivan upea lakka kesällä rusketuksen kera - nam :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole munkaa silmiin osunut neonvihreää tekstuurilakkaa ennen tätä yksilöä. :) Sopisi kyllä täydellisesti ruskettuneelle iholle, itselläni tämä lähinnä korosti käsien punaisuutta. :D

   Poista
 2. Oooo tää on tosi hieno o.o Kesällä ois ihan perfect! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä varmaan tulee lakattua monta kertaa ensi kesänä :)

   Poista
 3. Tämä on kyllä upea lakka :3
  Jeans.fi -myy Nabin lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Niinpäs myykin, tosin Volcano-Asheja ei ole valikoimassa :/ pitää kuitenkin korjata tekstiin, kiitos tiedosta :)

   Poista
 4. oli kyl pakko ettiskellä ittekkii. kannattaa tsekata ebay.. ;)

  VastaaPoista