keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uudenvuoden kynnet ja silmämeikki

Vuodenvaihdetta juhlin kaverini luona, seura oli loistavaa ja nyt onkin sitten mukava alkaa viettämään vuotta 2014. Ihan hullua miten äkkiä aika menee, ihan vastahan oli vuosi 2012... :D

Uudenvuoden kynnet oli mulla aika yksinkertaiset, mutta kuitenkin tosi kivat mielestäni. Alunperin aioin maalailla kynsiin ilotulitteita, mutta ajan käydessä vähiin turvauduin glitteriin. Se ei petä koskaan!


Musta on Tiia Vanhatapion Black Bird. Glitterliu'un tein Lorealin Sequin Explosionilla, joka on oikea glitterpommi kaikkine erikokoisineen ja -värisineen glittereineen. Tähdet saatiin Nabin lakasta Star Glitter, jonka siskoni toi Miamista asti tuliaisena. Ikävä kyllä tähtien sakarat alkoivat vähän törröttämään, kun laitoin pikakuivattajaa. Onneksi parilla kerroksella päällyslakkaa kynnen pinta tasoittui.


Näytän vielä uudenvuoden silmämeikin, joka oli siis tuollainen simppeli violetti-kulta-yhdistelmä. Käytin ainakin Inglotin, Sleek Makeupin ja Sephoran luomivärejä, pohjustajana NYX High Definition. Räpsyttimet ovat Ardellin. Meikki onnistui ihan ok hyvin, kuvassa värit on pikkusen hailakampia kuin oikeasti, esim. tuo kulta oli kivan bling bling, mutta kuvassa se on aika pliisu. Ja tosiaan tuo kulman alla oleva tumma läikkä on kulmalävistyksestä jäänyt arpi.

Mulla oli siis kaikinpuolin mukava uusivuosi, toivottavasti teilläkin! :) 

Käytetyt: Depend - All-round polish, Tiia Vanhatapio by Seppälä - Black Bird, Loreal - Sequin Explosion, Nabi - Star Glitter, Sally Hansen - Diamond Flash Fast Dry topcoat

6 kommenttia: