lauantai 25. tammikuuta 2014

Lakkaushaaste: Vastavärit

Teitä lukijoita on Google Käyttäjäraadin kautta jo 47, Bloglovinissa luku näyttäisi olevan 9. Kiitos teille todella paljon, ihanaa että jaksatte lukea ja kommentoida mun höpinöitä. Varmaan tänne tulee joku kiva pieni arvonta sitten, kun tuo maaginen 50 lukijan raja on saavutettu. ;)


Tällä viikolle lakkaushaasteena on vastavärit. Niitä ovat sininen ja oranssi, punainen ja vihreä, sekä violetti ja keltainen. Itse pidän eniten violetin ja keltaisen yhdistelmästä, joten ne myös pääsivät kynsille. Kynnet tein keskiviikkona tai torstaina, ja vasta tänään kuvasin ne. Valitettavasti sain napattua vain yhden hyvän kuvan, ja sitäkin sai vähän muokata (tervävöitin kuvaa, sekä paransin sävyjä ja kontrastia). 


Lakat, joita käytin ovat Wild&Mildin Moonwalk ja Flormarin 447. Moonwalk on ihan hyvä keltaiseksi lakaksi, en tosin muista olenko koskaan käyttänyt sitä koko kynnelle. Lakassa vaikuttaa olevan kuitenkin mukavasti pigmenttiä, pitää joskus kokeilla toimisiko leimauksessa. Flormarin lakasta olenkin kirjoittanut aikaisemmin click here 
Koristelut toteutin sillä tavalla, että märän lakan päälle (eli tässä tapauksessa Flormarin) tein pisteitä dotting toolilla. Heti sen jälkeen vedin hammastikulla pilkkujen läpi, kynnen tyvestä kärkeen asti. Pilkuista tulee vähän sydämen muotoisia, eli tällainen koristelu voisi sopia hyvin ystävänpäivän kynsiin. :) Parhaiten kuvio on onnistunut keskisormen ja pikkurillin kynsissä, varmaan muissa kynsissä painoin liikaa hammastikulla.

Käytetyt: Depend Allround polish, Flormar Spring & Summer 2012 - 447, Wild & Mild - Moonwalk, Sally Hansen Diamond Flash fast dry topcoat + dotting tool ja hammastikku

Mielipiteitä kynsistä? Mikä vastaväripari miellyttää eniten? :)

8 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea, pitää joskus kokeilla itsekin :) mää tykkään punaisen ja vihreän yhdistelmästä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Punainen ja vihreä näyttää kans kivalle, kunhan sävyt on juuri oikeanlaiset :)

   Poista
 2. Onpas kivat kynnet, toimii hyvin näissä noi vastavärit :)

  VastaaPoista