perjantai 28. helmikuuta 2014

Naughty and Pink!

Tällä kertaa vähän vanhempia kynsiä arkistojen kätköistä. Jokin aika sitten tehtiin kimppatilaus MoYou:lle ja minä tilasin laatat Artist ja Fairytale -kokoelmista. Molemmat laatat ovat yli-ihania, mutta Artist 11 pääsi ensimmäisenä kokeiluun.


Syy siihen, miksi laattaan ihastuin, ovat nuo pääkallot. Leimasin jokaiseen kynteen erilaisen pääkallon, paitsi peukaloon tuli samanlainen kuin pikkusormeen. Pohjalla on Essencen Naughty and Pink!, joka lojui turhan pitkään käyttämättömissä, taisin voittaa sen arvonnassa jo joskus viime syksynä... Odotin tältä vähän parempaa peittävyyttä, mutta neljä kerrosta sai laittaa. Värikään ei ole ehkä ihan mun makuun, mutta kyllähän tämä nyt menettelee.
Mustana lakkana tuttuun tapaan Tiia Vanhatapion Black Bird ja lakkojen rajalle laitoin niittejä. Jälkeenpäin tajusin, että hopeiset microhelmet olis voinu näyttää paremmalta. 
Käytetyt: Depend - Allround polish, Essence - Naughty and Pink!, Tiia Vanhatapio by Seppälä - Black Bird, Konad Special Nail Polish - White, Sally Hansen - Diamond Flash fast dry topcoat + kuviot MoYou Artist 11 -laatasta

Mulla alkoi tänään hiihtoloma, jee! Vielä en tiedä, olenko menossa koko loman ajan, mutta koitan päivittää blogia normaaliin tapaan. Saatanpa vähän muokkailla ulkoasuakin, jos oikein hurjaksi heittäydyn. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti