lauantai 1. maaliskuuta 2014

Mint & GoldLoreal julkaisi neljä uutta topperlakkaa tälle keväälle. Niistä yksi on Gold Leaf, jossa on nimensä mukaisesti lehtikullan hippusia. Pakkohan se oli kotiuttaa, kun taannoin jäi OPI:n Man with the Golden Gun hankkimatta korkean hintansa vuoksi. Gold Leaf sen sijaan maksaa 4,90-5,90€ eli normaalin Lorealin lakan verran.


Minulla ei siis MWTGG:ia ole, joten vertaan lakkoja kuvien perusteella toisiinsa. Gold Leaf ei sisällä aitoa kultaa, tai ainakaan karaatteja yms. ei ole mainittu missään. Tämä on vähän niinkuin rosoisempi versio OPIn lakasta; hippuset ovat rikkoontuneen lasin näköisiä ja reunat voivat jäädä ikävästi törrötämään kynnen pinnasta. Koostumus on kuitenkin mukava, ei yhtään jankkinen (ainakaan vielä) ja hippusia tulee mun makuun sopiva määrä kynnelle parilla kerroksella. Kuivuu nopeasti. Vaikka onkin topperi niin laitan kuitenkin päällyslakkaa päälle, niin pinta tasoittuu.


Kaikissa kynsissä on pohjana kolme kerrosta Lorealin Perle de Jadea, joka alkaa kohta olemaan lopussa. Keskisormeen laitoin kultasia neliöniittejä ja mustan strassin. Nimettömään tein fishtailin Lucy's Stashin tutoriaalin mukaan. Lakkoina käytin Perle de Jaden lisäksi Tiia Vanhatapion Fool's Gold ja Black Bird.

Käytetyt: Depend - Allround polish, Loreal - Perle de Jade ja Gold Leaf, Tiia Vanhatapio by Seppälä - Fool's Gold ja Black Bird, Sally Hansen - Diamond Flash fast dry topcoat + kultaiset neliöniitit ja mustat strassit

6 kommenttia:

 1. wau, nää on todella hienot kynnet! toi topper on tosi kivan näköinen, voi olla että joudun kotiuttamaan sen ;-) oon koittanu monta kertaa tehä fishtailia mutta se ei koskaan onnistu >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se kyllä kannattaa ostaa, kun on helposti saatavilla ja niin upean näköinen. :) Lucyn tutoriaali on ainakin omasta mielestäni selkeä, ja toki myös Youtubesta löytyy hyviä tutoja. Harjoittelua vaan lisää! :)

   Poista
 2. Tosi kiva toi Gold Leaf! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Saa nähä pitääkö ostaa toinen pullo varastoon. :D

   Poista
 3. Kauniit kynnet :)
  Ja värit sopivat kyllä niin hyvin yhteen :)

  VastaaPoista