sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Lakkaushaaste: Uusi tekniikka

70. postaus, näin äkkiseltään se tuntuu aika hurjalta määrältä. 100:aan ei oo enää kovin pitkä matka. :) Teitä lukijoitakin on yhteensä 60 Bloglovinin ja Käyttäjäraadin kautta. Aika mieletön juttu!

Lakkaushaasteena on (tai oikeastaan oli, koska uusi haaste on jo annettu) uusi tekniikka. Mun oli ensin tarkoitus tehdä water spotted -kynnet, mutta luovutin puolen tunnin yrittämisen jälkeen. Sen sijaan tein vesimarmoroinnin, tosin en odottanut senkään onnistuvan yhtään paremmin...


Ja tässä lopputulos. Ei yhtään niin paha kuin voisi olla, vai mitä? Lakkoina olivat Flormarin SMC U09 ja ihana sinivioletti 447 (2012 Spring & Summer), vaaleimpana sävynä Wild & Mildin Desiree. Aika violettihan tästä marmoroinnista tuli, pitää ensi kerralla kokeilla jotain ihan muunlaisia väriyhdistelmiä. Sormet suojasin teipillä, niin vältyin pahimmalta sotkulta.
Viimeistelin marmoroinnin pilkuilla, jotka tein Desireellä ja Flormarin 447:llä. Olen ihan tyytyväinen näihin, vaikka onhan toki hienompiakin vesimarmorointeja nähty. Kuvat sen sijaan onnistuivat niin hyvin, että mun piti vaan vähän rajata niitä ja lisätä tuo "vesileima".Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

Käytetyt: Depend - Allround polish, Wild & Mild - Desiree, Flormar - U09 ja 447, Sally Hansen - Diamond Flash fast dry topcoat + dotting tool

10 kommenttia:

 1. Siis oliko tää sun eka vesimarmorointi?:o nää on nimittäin tosi upeet!:)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvin oot onnistunut! :) Ja nuo pilkut antaa oman säväyksensä vesimarorointiin. :) Itellä ne aina unohtuu vaikka tarkoitus olisikin laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Mulla oli vähän ongelmana se, mihin laitan pilkut :D

   Poista
 3. Ekat marmoroinnit? :o Oisit nähny mun ekat marmoroinnit... Nää on hienot! :)

  VastaaPoista
 4. Kivat, hyvin onnistu ekakertalaiseks :) mun pitäis koittaa tota kans, mutta en oo vielä ehtiny/uskaltanu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeile ihmees, marmorointi ei vie niin paljon aikaa kuin voisi luulla. :) Mulla meni reilu tunti näiden tekemiseen.

   Poista
 5. Tosi hienot ;) Sä osaat lakata niin ihanii kynsiä.

  VastaaPoista