torstai 20. maaliskuuta 2014

Banaanin värinen lakka

Sain eilen tiistaina tilaamani kaksi lakkaa OPI:n Brazil -kokoelmasta: Where Did Suzi's Man-Go? ja I Just Can't Cope-Acabana. Jälkimmäinen pääsi ensimmäsenä kynsille. :)

I Just Can't Cope-Acabana on lakka, joka ei voi jäädä huomaamatta. Hyvä koostumus, upea keltainen väri ja OPI -merkki ovat syyt, miksi tämä lakka erityisesti viehättää minua (ehei, en ole suinkaan merkkiuskollinen). Hyvä keltainen puuttui kokoelmastani, joten lakka oli enemmän kuin tervetullut luokseni. Kiitos Helille diilauksesta! :)


En halunnut lähteä peittämään lakkaa, joten laiton kynsien koristeeksi tuollaiset pienehköt violetit ruususysteemisiirtokuvat. Violetti on keltaisen vastaväri, joten lakan väri korostaa siirtokuvia kivasti. Siirtokuvat on tilattu aikoinaan Adeninalta, ovat oikein hyvälaatuisia.


I Just Can't Cope-Acabanaa on kaksi kerrosta, lyhyisiin kynsiin saattaa riittää ihan hyvin yksi kerros. Lakan oikea väri näkyy alhaalla olevan kuvan pullossa, aika paljon valo vaikuttaa siihen, miltä lakka näyttää. On muuten aika siistin näköinen yhdistelmä, kun on mustat vaatteet ja sitten tällaiset kynnet. :D 


Käytetyt: Depend - Allround polish, OPI - I Just Can't Cope-Acabana, Rimmel London - Finishing Touch Ultra Shine topcoat + siirtokuvat 

Löytyykö teiltä Brazil -kokoelman lakkoja? :)

8 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet ^_^
  Miulta ei ainakaan vielä löydy tämän kokoelman lakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne. :) Vielä ehtii onneksi hankkimaan jos haluaa ;)

   Poista
 2. Todella kauniit! Multakin löytyy tuo keltainen rakkauslakka. Se onkin ainoa lakka tosta Brazil kokoelmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jos pitäisi valita vain yksi lakka tuosta kokoelmasta, olisi se ehdottomasti tämä keltainen :)

   Poista
 3. ihanat! :) multa löytyy Barzil-kokoelmasta vaan Kiss me i'm brazilian. haluaisin tuon banskulakan ja Don't bossa nova me around:in (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Mua houkuttelis kans ostaa Don't Bossa Nova Me Around ^^

   Poista