tiistai 17. kesäkuuta 2014

Sinistä...

Halusin pitkästä aikaa käyttää MoYou Londonin leimauslaattoja, joita minulla on yhteensä kolme kappaletta. Pitäisi ostaa lisää, sillä leimaukset onnistuvat aina hyvin MoYou:n laatoilla ja mielestäni kuviot ovat aikalailla ainutlaatuisia. Laatat ovat todella kauniita!
Kynsillä oleva kuvio on Artist 11 -laatasta, joka on ehdottomasti mun lemppari (siinä on pääkalloja!!!). Tuo kuvio on ihanan yksityiskohtainen ja kaunis. Jollain tavalla siitä tulee mieleen intialaiset matot. :D


Sininen lakka on Flormarin 446. En juuri pidä sinisestä, mutta tällainen lilahtavan sininen sopii ihoni väriin ja miellyttää silmääni eniten. Lakan koostumus on myös oikein mainio, kaksi kerrosta riittää hyvin. Laitoin vielä päälle Rimmelin Blue Glitter Club päällyslakkaa, jossa on tuollaista pientä sinistä kimallusta. Koska en halunnut leimakuviota jokaisen kynteen, niin laitoin pyöreitä niittejä.

Käytetyt: Mavala - Super Base, Flormar - 446, Rimmel London - Blue Glitter Club, Konad Special Nail Polish - White, Rimmel London - Finishing Touch Ultra Shine topcoat, pyöreitä niittejä, MoYou Artist Collection - 11

16 kommenttia:

 1. Kumpa munki leimaukset onnistuis noin hyvin..! Millanen sun leimasin on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin menee leimaukset välillä ihan vinoon ja joskus kuvio ei siirry kokonaan kynnelle. Harjoitusta vaan. :) Mulla on käytössä tällainen systeemi: http://www.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/199/9/AAAAC5RNhG0AAAAAAZmRJg.jpg?v=1321112030000 (kuva netistä)
   Tuo ei ole mikään paras mahdollinen, mutta kyllä sen kanssa pärjää. Ostoslistalla on tosin suorakulmainen leimasin jota ovat monet kehuneet. :)

   Poista
  2. Onks noi semmosia löllöjä vai kovia? :D siis toi nykynen ja sit listalla oleva?

   Poista
  3. Nykyinen on aika kova, tuon suorakulmaisen ostaisin löllönä :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet! MoYoun laatat on kyllä tosi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eve. :) MoYoun laatoilla on helppo onnistua!

   Poista
 3. Onpa kyllä ihana kuvio :) Mulla ei oo yhtää MoYoun laattaa, mutta ehkä vielä joku päivä se ilonhetki koittaa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kannattaa ostaa, suosittelen lämpimästi!

   Poista