keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kesäkynnet Pueen 72 -laatalla

Osallistuinpa ihan piruuttani Pueen Cosmeticsin kilpailuun, joka järjestettiin Instagramissa. Mitään mahdollisuuksia voittoon mulla ei tietenkään ollut, koska voittaja valittiin tykkäyksien perusteella (voittaja taisi saada yli 3500 tykkäystä kuvalleen). Kynsistä kuitenkin tuli ihan kivan kesäiset!

Tein liukuvärjäyksen kolmella lakalla valkoisen pohjan päälle. Keltainen, oranssi ja pinkki ovat jo ehkä vähän "kulunut" väriyhdistelmä, mutta mä jaksan käyttää sitä aina vaan uudestaan kynsissä ja silmämeikissä. :D Kukkakuvio on Pueen Cosmeticsin Buffet -kokoelman laatasta 72.


Käytetyt: Mavala - Super Base, Seppälä Nails - Snow White, OPI - I Just Can't Cope-Acabana, Where Did Suzi's Man-Go?, Essence - Free Hugs, Konad Special Nail Polish - Black, Rimmel London - Finishing Touch Ultra Shine topcoat, Pueen Cosmetics - Buffet 72

Millaisia väriyhdistelmiä tykkäätte käyttää? Osallistuitteko myös tuohon Pueenin kilpailuun? :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) nämä olivat mieluisat minullekin

   Poista
 2. Kauniit kesäkynnet! :)

  Tuo on vähän tyhmää, jos voittaja valitaan tykkäyksien perusteella instagramissa.. Totta kai se, jolla on eniten seuraajia, voittaa kisan automaattisesti, vaikka kynnet ei niin hienot oliskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni :) Toivottavasti ensi kerralla olisi joku tuomaristo, joka valitsisi voittajan. Mutta pakko myöntää, että tuon kilpailun voittajalla (faburnails) oli tosi hienot kynnet. :)

   Poista