torstai 5. joulukuuta 2013

Joululahjavinkki: The Body Shopin käsivoiteet

Olen niitä ihmisiä joille lahjojen keksiminen tuottaa suurta päänvaivaa, en oikeasti ikinä keksi mitään hyviä lahjoja. Vältän lahjojen ostamista viimeiseen asti, koska vihaan sitä puuhaa. Aina kun keksii jotain kivaa josta tyypit varmasti tykkäis, niin eiköhän se oo vähintäänkin liian kallis tai vaikeasti saatavilla. Jätän lahjojen oston viime tippaan ja lopulta löydän itseni epätoivoisena ostamassa lahjoja muiden mattimyöhästen kanssa täpötäydessä kaupassa. Huhhuh. 

Otinkin siis härkää sarvista, kun menin lupaamaan, että jaan teille joululahjavinkkejä. Miten tää idea edes tuli mun päähän? Oikeesti??


Enivei, varmaan aika moni teistä on käyttänyt The Body Shopin tuotteita ja melkein jokaisesta kaupungista kyseinen liike löytyykin (ja jos ei löydy, niin onneksi tuotteita voi tilata netistä). Mun mielestä tuotteissa on tosi hyvä hinta-laatu-suhde, kertaakaan en ole joutunut pettymään TBS:n tuotteeseen. 
Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, niin ostin hamppu ja manteli käsivoiteet lähinnä testimielessä. Hintaa 30ml tuubilla on 7€/kpl (100ml tuubi maksaa 14,90€), ja siitä lahjoitetaan 2 euroa Naisten pankille. Hyvä juttu mun mielestä. Nämä on pakattu aika kivasti, minäpä en tietenkään muistanu ottaa kuvaa kun olivat vielä paketeissaan. Kerron näistä omat mielipiteeni, olkaa hyvä:


Mantelinen versio on kaikille ihotyypeille. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa pintakuivat kädet hyvin. Sopii hyvin päiväkäyttöön, koska ei ole rasvainen ja 30ml tuubi sujahtaa kätevästi esim. käsilaukkuun. Ainut miinus tulee siitä, että voidetta pursuaa tuubista, pitää siis laittaa korkki nopeasti kiinni. :D Suosittelen tätä tosiaankin käsille, jotka eivät ole kauhean kuivat vaan vaativat kevyttä kosteutusta. 


Hamppuvoide on monille varmaan jo ennesään tuttu tuote. Sopii parhaiten kuiville käsille. Superkosteuttava, mutta ah niin pahanhajuinen. Jotkut voi tykätäkin hajusta, mutta minä en. Tämä on koostumukseltaan rasvaista ja paksua. Itse rasvaan vain iltaisin tällä, niin saa rauhassa imeytyä yön yli. Kosteuttaa ja pelastaa superkuivankin ihon. Hyvä tuote, tosiaan ainoa miinus tulee tuosta hajusta.

Molemmissa voiteissa on mielestäni sukupuolineutraali tuoksu ja pakkaus, sopivat niiden puolesta sekä naisille että miehille. Älkää siis arkailko ostaa käsivoidetta miehelle, itse oon saanu monetkin jätkät käyttämään käsivoidetta, kun tarpeeksi usein olen huomauttanut kuivista käsistä ja suositellut hyvää voidetta. ;)

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta ja huippu juttu, jos tästä on jollekin apua joululahjaostokriisiin. Haluatteko lisää joululahjavinkkipostauksia vai oliko tämä yksikin jo liikaa? :D

2 kommenttia:

  1. LÖisää vinkkejä vaan tulemaan! ^__^ Ite en osaa ostaa iskälle mitään :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en varmaan ikinä keksis mitä ostaisin omille vanhemmilleni lahjaksi, apua :D

      Poista