perjantai 15. marraskuuta 2013

Ihan itse tehty tekstuurilakka

Kuten jo otsikko antaa ymmärtää, niin tein teksuurilakan itse. Tai no, oikeastaan se syntyi puolivahingossa, sillä tarkoitus oli alunperin tehdä vain pinkki lakka, jossa on shimmeriä. Kun testailin lakkaa paperille, huomasin, että glitterdust antaa karhean pinnan lakalle. Lisäilin sitten vaan lisää dustia kunnes olin tyytyväinen.


Sekoittelin La Femmen fuksianpunaista ja Seppälä Nailsin Snow Whitea, lopputuloksena hyvin peittävä pinkki lakka. Käytin valkoista ja varmaankin ihan askarteluun tarkoitettua glitterdustia. Se muutti lakan koostumuksen aika paksuksi, muttei kuitenkaan niin paksuksi, että olisi tarvinnut ohentajaa. Alimmaisesta kuvasta tosiaan näette että lakka on märkänä sileää, karheus tulee vastan lakan kuivutta niinkuin pitääkin. ;)

Kauhean voimakas tekstuuri ei ole, mutta kuitenkin sen verran, että uskallan väittää tätä teksuurilakaksi. Helposti tämän kuitenkin saisi sileäksi päällyslakalla. Tuossa pullokuvassa muuten näkyy hienosti tuo glitterdustin kimallus, harmi ettei se näy kynsillä.


Yleensä en raaski koristella tekstuurilakkoja, mutta nyt halusin kokeilla leimaamista. Valitsin tuon söpön kuvion, joka on laatasta m76. Rusetit ja sydämet toimii aina!Käytetyt: Frankenlakka (La Femme - fuksianpunainen ja Seppälä Nails - Snow White + valkoinen glitterdust), Konad Special Nail Polish + kuvio laatasta m76

2 kommenttia: