sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tender Pastel

Ostin Snowcrystalin Tender Pastelin Kicksistä, ja nyt se sitten pääsi kynsillekin. Tender Pastel on vaaleanpunainen, vähän lilaan taittava cremelakka (kuvassa näyttää aika kalpealle, hmph). Peitti kolmella kerroksella, kuivui nopeasti ja ei radoittunut. Ei taida jäädä viimeiseksi Snowcrystalin lakaksi, vaikka aika hintavia nämä on (7ml pullo maksaa melkein 9 euroa..). Onko Snowcrystal teille tuttu merkki?


Nimettömän kynnessä on Lorealin tekstuurilakka Black Diamond. Lakan pohjaväri on musta, mutta lakassa on paljon hopeaa pientä glitteriä, niin näyttää enemmänkin tummanharmaalle. Kuivuvuus ihan ok, vähän kauemmin sai odottaa kuin Tender Pastelin kanssa. Peitti kahdella kerroksella, tosin mulla oli yksi kerros Tender Pastelia alla niin voi olla että tarvitsee kolmannenkin. Tässä on kiva hiekkapinta, ei liian karhea. Tein vielä Black Diamondilla ja dotting toolilla aka pilkuttimella tuollaisia pilkkuja muihin kynsiin päälluyslakan päälle.

Käytetyt: Mavala -Super Base, Snowcrystal - Tender Pastel, L'oréal - Black Diamond, Essence - Gel-Look topcoat + water decalseja ja pilkutin

Blogin ulkoasukin on vähän saanut päivitystä, tosin banneria ei vielä ole, koska joudun sen kanssa vielä vähän säätämään. Eiköhän kuitenkin sellainen kohta saada. Mitä mieltä ulkoasusta, onko parempi kuin entinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti