lauantai 9. marraskuuta 2013

Lakkaushaaste: harmaa

Teitä lukijoita oli ilmaantunut lisää Käyttäjäraatiin ja Blogloviniin. Suuri kiitos kaikille 40 lukijalle! :)

Koeviikko saatu kunnialla päätökseen, joten aikaa on taas kynsien värkkäämiseen. Tänään esittelenkin teille Lakkaushaaste -ryhmän tämän viikon haasteeseen tehdyt kynnet. Ja haasteena olikin nyt harmaa, joka ei värinä ole minulle se kaikista mieluisin - kynsistä tuli kuitenkin ihan kivat.


En kauhean montaa harmaata lakkaa omista, mutta onneksi kokoelmasta löytyy OPIn French Quarter for Your Thoughts. Tämä on meinaan täydellinen harmaan sävy, tästä jopa tykkään! Vähän lirua koostumukseltaan, mutta peittää kuitenkin kolmella kerroksella ja kuivuu tosi nopsaan. FQFYT:n (onpas kamala lyhenne!!) päällä on Essencen Gel-Look topcoat.
Leimauksissa on käytetty Golden Rosen Matte Velvet 110, sopi oikein hyvin leimauslakaksi. Kuvio on laatasta m78, mullahan on tosiaan käytössä Pretty.fi:stä tilattu jättilaatta, joka sisältää kaikki samat kuviot mitä Konadin laatoissa on! Leimauksien päälle en laittanut päällyslakkaa, koska mun mielestä tuo mattaisuus näyttää kivalle. Tosin nyt jo leimaukset ovat kuluneet kärjistä, vaikka tein kynnet vasta eilen. 


Käytetyt: Mavala Super Base, OPI - French Quarter for Your Thoughts, Essence Gel-Look topcoat, Golden Rose Matte Velvet - 110 + kuvio laatasta m78

Mielipiteitä kynsistä?


6 kommenttia:

 1. Miten osaat oikeesti tehä noin kauniit ja ihanat kynnet?! En ite ikinä pysytyis! Määpä tiiän kuka oot. Tai siis tunnen sut. Mut sääpä et kuka mää oon! hih! XD Saatan joskus tulla kertoo ihan "livenä"(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, harjoittelemalla oppii. :) Hmm, tunnenko mä sut? Paljasta itsesi!

   Poista
  2. Tunnet! En kehtaa.. -.-

   Poista
  3. Kyllä kehtaa! En mä pure :3

   Poista