lauantai 30. marraskuuta 2013

Leimattu ranskis

En ole varmaan koskaan kokeillut ranskis-leimaa, joten nytpä sitten oli aika tehdä se. Leima löytyy Konadin laatasta m62. Oli suhteellisen haastavaa kohdistaa leima. Mulla on käytössä Pretty.fistä ostettu pinkki stamper, joka toimii ihan hyvin. Tosin olen ajatellut silti ostaa kuuluisan löllöstamperin, jospa sillä saisi kaikki leimat ihan kokonaisina kynsille.


Ranskiksen pohjalla käytin Sephoran lakkaa Sugar Coated. Siskoni kävi vasta Miamissa ja toi mulle paljon lakkoja, niistä oma postauksensa joskus myöhemmin! Sugar Coated levittyi hyvin, eikä raidoittunut. Sivellin on mukavan leveä ja päästä pyöristetty. Lakka myös kuivui nopeasti, kynsissä yksi kerros. Kestävyys on ok, lakat on ollu kynsillä nyt 4 päivää, ja lakkaa on irronnut vain reunoista. Onko teillä kokemuksia Sephoran lakoista? :)

Kynnet onnistuivat mielestäni hyvin, ottaen huomioon etten ole kovin hyvä leimaamisessa ja että tämä oli ensimmäinen kerta, kun leimaan tällaisella kuviolla. Tällä kertaa myös muistin ottaa kuvat molemmista käsistä.


Käytetyt: Mavala Super Base, Sephora - Sugar Coated, Konad Special Nail Polish - Black, Essence Gel-Look topcat + leima laatasta m62

4 kommenttia: