lauantai 23. marraskuuta 2013

Lakkaushaaste: Ruffian

Pitkästä aikaa taas! Postailin viimeksi yli viikko sitten, jännää miten aika kuluukin niin nopeasti (vaikka eihän yli viikon mittainen postaustauko ole edes pitkä, eihän?). Kynsiä olen kuitenkin tehnyt normaaliin tahtiin, postaukset niistä vähän myöhemmin jahka saan otettua itseäni niskasta kiinni.

Tänään esittelen teille tämän viikon haastekynnet. Aiheena oli ruffian -manikyyri. En olekaan muistaakseni aikaisemmin kokeillut ko. mania, joten oli kiva päästä kokeilemaan. Oman käsitykseni mukaan ruffianissa käytetään yleensä tummaa mattalakkaa ja sen alla kiiltävää, yleensä metallinhohtoista lakkaa. Itse vähän poikkesin normeista ja en käyttänyt ollenkaan mattalakkaa - kynsille kun oli aivan pakko saada ihana vaaleanpunainen Essencen Free Hugs, jälleen kerran. click here


Free Hugs:in alla on Tiia Vanhatapion Mercury. Sitä on kaksi kerrosta, täyteen peittävyyteen olisi tarvittu ainakin kolme kerrosta. Nyt ei kuitenkaan haitannut että kynsien kärjet kuulsivat läpi, sillä toinen lakka tuli päälle.
Free Hugs on ehdottomasti mun suosikki vaaleanpunainen. Hyvä koostumus ja ihana väri, sekä hyvä sivellin, jolla oli helppo tehdä ruffian. Tosiaan jos teette ruffiania niin helpointa on tehdä tuo ylempi kerros kynsilakalla, jossa on pyöristetty sivellin.
Kuitenkaan ihan suunnitelmien mukaan tää ei mennyt. Laitoin päällyslakaksi Essencen Gel-Lookia, ja odotin 2 TUNTIA ennen kuin uskalsin mennä nukkumaan. Joko tiedätte miten tarina päättyy? No, aamulla kynsillä oli suureksi ilokseni lakanankuvat, jeejee. En enää jaksanut alkaa tappelemaan päällyslakan kanssa, joten sudin vaan uuden kerroksen Free Hugs:ia kärsineen lakan päälle. Luojan kiitos lakassa on kaunis kiilto ilman päällyslakkaakin. Kynsillä on siis yhteensä kolme kerrosta Free Hugs:ia, vaikka kaksi olisi riittänyt mainiosti.

Käytetyt: Mavala Super Base, Tiia Vanhatapio by Seppälä - Mercury, Essence - Free Hugs. Essence - Gel-Look topcoat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti