sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukuun 1. päivä

Synkkä marraskuu on ohi, ja nyt on aika alkaa odottamaan joulua. Itse en kauheasti pidä edes koko joulusta, mutta leivoin kuitenkin tänään pipareita ja autoin äiti laittamaan kyntteliköt ikkunaan. Ja pitäähän sitä ainakin parit joulukynnet tehdä. Varmaan myös jaan teille joululahjavinkkejä ja teen joulukynsistä tutoriaalin, eli jotain ekstraa tännekin on tulossa joulun kunniaksi. :)

Ja sitten näihin kynsiin, jotka ovat ainakin talviset. Nyt onkin näkynyt paljon blogeissa erilaisia lumihiutalekynsiä, omani taisin tehdä jo pari viikkoa sitten. Jäänsininen lakka on Depend 310, joka peittää kivasti jo yhdellä kerroksella. Ranskislakkana käytin Maybellinen Ballerinaa. Lumihiutaleet on maalattu valkoisella akryylimaalilla. Mitäpä sitä suotta leimaamaan lumihiutaleita, kun hermot menettää taatusti paremmin maalaamalla ne omin pikku kätösin. ;)


Viimeistelin manikyyrin Seppälä Nailsin hopealla glitterillä, jota töpöttelin mielivaltaisesti sinne tänne. Päällyslakkana käytin Rimmelin Blue Clubia, jonka sininen shimmer ei valitettavasti pääse näkymään kuvissa kovin hyvin. Joka tapauksessa olin kokonaisuuteen aika tyytyväinen. 


Käytetyt: Mavala Super Base, Maybelline Colorama - Ballerina, Depend - 310, Seppälä Nails - Silver glitter, Rimmel Rock Your Colour - Blue Club valkoinen akryylimaali + sivellin 

10 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kynnet! Olin ihan yllättynyt kun luin että hiutaleet oli käsinmaalatut, näytti ihan leimatuilta:)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit! Nuo lumihiutaleet on tosi taidokkaat :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Olihan niissä sen verran näpertämistä, että kiva jos lopputulos miellyttää :))

      Poista
  3. Tosi ihana blogi ja teet hienoja kynsiä! Sait uuden lukijan :)

    Jos sua kiinnostaa, niin käyppä kattomassa mun kynsiblogia:
    http://nail-days.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vitsi nää teidän kommentit piristää aina mun päivää! :) Kiva että liityit lukijaksi, käyn katsomassa sun blogin. :)

      Poista