keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Galaxy Nails

Mä ja Google+  ei tulla toimeen, ja sen vuoksi muokkaan kuvani taas Picasalla ja Paintilla. Google+ ei siis anna mun muokata mun kuvia jostain syystä enää, tai siis siellä ei oo sitä muokkaa -nappia. Joten sen vuoksi vesileimana on taas tuo sama, älkää ihmetelkö. :D

Enivei, annetaas vuoro kynsille:

Oon jo halunnu tehä ties kuinka kauan galaksikynnet! Töpöttelin mustan mattalakan päälle eri lakkoja: OPIn Puprle with a purpose, Unfor-greta-bly blue ja Wild & Mildin Starry sky. Tähdet tein dotting toolilla ja Konadin valkoisella lakalla. Tykkään lopputuloksesta, vaikka luokkakaveri sanoki et nää näyttää ihan 5-vuotiaan tekemiltä... tiiä sitten.


Käytetyt: Tiia Vanhatapio by Seppälä - Black Bird, OPI - Purple with a purpose, OPI - Unfor-greta-bly blue, Wild & Mild - Starry sky, Konad Special nail polish - White

Vielä ihan tiedotuksena: Mulla on kalenteri ihan täynnä viikonlopun osalta, lähden mm. Ouluun, joten postauksia ei luultavasti ole tulossa sitten. Tämäkin on tällänen pikapostaus, mulla on kauheesti tekemistä (esim. koulujuttuja) ja stressi tuntuu painavan päälle aika mukavasti. Eiköhän tästä kuitenkin selvitä!

Mitäs mieltä kynsistä, näyttääkö nämä yhtään galaksilta? :)

7 kommenttia:

 1. Uuuuh, on nuissa oikeenki galaksista menoo~ Ja ei ne viisvuotiaan tekemiltä näytä, ne on taidetta! Keksippä mulle jokku kivat kynnet nii tuun käymää jossai välissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu mulla ois hyvin aikaa täs yhtenä viikonloppuna, ilmottelen sulle sit tarkemmin :)

   Poista
  2. Jeei, oon ite menossa pari viikonloppuu, mut ilmotteleppa :3

   Poista
 2. Eksyin facen ryhmän kautta sun blogiin ja jään kyllä seuraamaan. Kynnet on aivan ihanat. Pitäisi itsekin kokeilla galaxy kynsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät, tervetuloa seuraajaksi! :) Kokeile ihmeessä, galaksikynnet on niin ihania :3

   Poista