maanantai 9. syyskuuta 2013

Ostoksia Oulusta

Viikonloppu tuli tosiaan vietettyä Oulussa hyvässä seurassa. Eräänä päivänä eksyimme Stockmannille, Anttilaan ja Seppälään...


Vasemmalta oikealle: Golden Rose Jolly Jewels - 123, 101 ja 122, IsaDora - Chelsea red ja Ocean crush, L'oréal - Sequin explosion. Näiden lisäksi ostin Stocakalta vielä Konadin hopean leimauslakan.


123 - Mustavalkoglitter, jossa siis mustia ja valkoisia hexglittereitä ja hopeaa pientä glitteriä. Mulla on ennestään Confettis, enkä sitäkään kauheesti käytä, mutta silti oli "pakko" ostaa tämä! Ehkä vielä innostun mustavalkoglitteristä? Noh, ainakin sopii monen lakan kanssa yhteen jos ei muuta.

101 - Flakielakka, jossa flakiet hohtaa sinisenä, vihreänä ja kultaisena. Uskoisin, että näyttää superkivalle mustan lakan päällä. ;) Oon himoinnut tätä lakkaa ties kuinka kauan!

122 - Taas tällainen lakka, joka sopii varmaan aika monen lakan kanssa yhteen. Hopeaa hexglitteriä ja pientä glitteriä shimmerpohjalla, jossa on hopeaa ja kultaa.


Chelsea red - Ihan peruspunainen lakka, jollaista olen etsinyt jo jonkin aikaa. Sattui löytymään Anttilasta 6 euron hintaan.

Ocean crush - Harkitsin pitkään, ostanko ollenkaan näitä IsaDoran tekstuurilakkoja, koska ovat meinaan aika hintavia (8,95€ 6ml pullosta!!). Ocean crush on kuitenkin nätti vaaleansininen kultaisella shimmerillä, liekö tässä jotain vihreääkin mukana. Tästä tulee heti meri mieleen, odotan että pääsen kokeilemaan kynsille!

Sequin explosion - En tiennyt lakan koko olemassaolosta, kunnes glitterharakkana bongasin tämän Anttilasta! Lakka on niin söpö: Vaaleanpunaista, sinistä, hopeaa, kultaista ja vihreää hexglitteriä ja samoissa väreissä olevaa pientä ja vielä pienempää glitteriä. Vau, eihän tätä uskois heti L'oréalin lakaksi, vai?

Mitä lakkaa haluaisitte nähdä ensimmäisenä kynsillä? 

8 kommenttia:

  1. Mä haluaisin nähdä ton Lorealin lakan, ne on vissiin aika uusia! :)

    VastaaPoista
  2. Haastoin sinut blogissani :)
    http://nailstophotos.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

    VastaaPoista
  3. Multa löytyy myös IsaDoran chelsea red, myös kuuten euron alennushintaan ostettuna. Tykkään siitä ihan hirveästi! Melkeimpä koko ajan tekisi mieli lakkailla sillä, mutta se jättää kynsinauhat niin ikävään kuntoon jos koko kynnelle laittaa :/ Muuten siinä ei olekkaan valittamista! :)

    Mä haluaisin nähdä golden rose mustavalkoglitterin kynsillä, koska oon suunnitellu itsekkin sen ostamista.. Mutta jostain syystä en silti ole vielä vakuuttunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ettei ollut hutiostos! Ite yritän olla supertarkka punaisten lakkojen levityksessä, ne tahtoo aina värjätä kynsinauhat. :/

      Mäkään en ole täysin vakuuttunt näin yleensäkään mustavalkoglittereistä, mutta annan nyt vielä tälle mahdollisuuden. :)

      Poista
  4. Oih ihana tuo Lorealin lakka!! Must have!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika erikoinen Lorealin lakaksi, toivottavasti nyt muutkin markettimerkit alkais tekeen tällasia multiglitterlakkoja! :) Olisin varmaan ostanut näitäkin samantien kaksi mut jäljellä oli enää tää yks...

      Poista