sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Inhokkikynnet?

Mitä syntyy, kun yhdistää kaksi sellaista asiaa, joita ei voi sietää kynsillä? No, sellaiset kynnet esittelen teille tässä postauksessa.

Lakkaushaaste tarjosi tälle viikolle haasteen, jossa pitää tehdä skittle -manikyyri, eli toisin sanoen manikyyri, jossa jokainen kynsi on erivärinen. Mä en voi oikeastaan sietää skittleä, tulee aina vaan mieleen et joku 5vee on löytänyt äitinsä kynsilakat ja kokeillut niitä kaikkia ihan innoissaan.

Toinen asia, jota en voi sietää, on crackle -lakat. Onneksi ovat menneet jo pois muodista...

Kuten jo mainitsin, tämän päivän kynsissä yhdistyy kaksi inhokkijuttua. Siis mitä?


Crackle -lakkana käytin OPI:n Black shatteria, jonka ostin Emotionin alesta puoleen hintaan. Joihinkin kohtiin lakkaa tuli liian vähän ja siitä syystä kuvio on pientä, halusin nimenomaan vähän tuollaista isompaa cracklea. Pari kynttä jouduin ottamaan kokonaan uusiksi. Black shatter tekee kuitenkin nätimpää kuviota kuin esim. Golden rosen Graffitit. 


Käytetyt: Golden rose Rich color - 21 (peukalo), Lumene - Ääretön sini (etusormi), Wild&Mild - Desiree (keskisormi), Lumene Natural code - Bohemian (nimetön), OPI - French quarter for your thoughts (pikkurilli), OPI - Black shatter (kaikissa kynsissä)

Asiasta kukkaruukkuun: "vesileima" muuttui taas, koska ilmeisesti Google+ ei enää tarjoa mahdollisuutta lisätä tekstiä kuviin, joten olen taas Picasan armoilla. Osaisko kukaan suositella jotain hyvää ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa jolla sais helposti kuvat sitten blogiin? Lähinnä tarvitsen ihan vaan perusominaisuuksia, en mitään hienouksia rupee tekemään. :D

Ja vielä semmosta, että teitä lukijoita on nyt 19, eli lähellä ollaan. ;) Muistutan vielä, että järjestän arvonnan sitten kun lukijoita on 20 Google-käyttäjäraadin kautta.


2 kommenttia:

  1. Paint.net on ainakin ilmainen ja itse muokkaan sillä oman blogini kuvat :) Täytyy vaan ladata koneelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, pitää kattoa oisko toi sit mullekin hyvä! :)

      Poista