tiistai 10. syyskuuta 2013

L'oréal - sequin explosion

Tänään kynsille pääsi L'oréalin uusi lakka Sequin explosion. Kyseessä on glittertopperi, jossa on kyllä glitteriä vaikka muille jakaa! Sen alle valitsin Perle de jaden samalta merkiltä.


Sequin explosion sisältä vaaleanpunaista, vihreää, sinistä, kultaista ja hopeaa glitteriä kolmen erikokoisen glitterin koossa. Isoimmat glitterit ovat hexejä, loput tuollaisia pyöreitä. Levittyvyys lakassa on hyvä, levittyy nätisti koko kynnelle eikä glittereitä tarvtitse mitenkään asetella. Glittereitä ei tarvitse todellakaan onkia pullosta, päinvastoin niitä saa ottaa pois siveltimestä. Kynsillä on yksi kerros, ja kuten näkyy niin se riittää. Kuivui nopsaan, siitä vielä plussat!

Sequin explosionin alla siis Perle de jade, joka on aika ohutta tavaraa. Jouduin  laittamaan 4 ohutta kerrosta täyden peittävyyden saamikseksi. Mutta väri on nätti, kiva mintunvihreä tai miksi te tätä nyt haluatte kutsuakaan.
Lukijoita on muuten nyt 17, Bloglovinin kautta 5, kiitos kaikille liittyneille ja myös anonyymeille lukijoille! Haluaisin vielä muistuttaa, että järjestän arvonnan sitten kun lukijoita on 20 Googlen käyttäjäraadissa. :)

Onko teillä jo Sequin explosion, vai aiotteko hankkia sen? 

2 kommenttia:

  1. Mulla on peräti kaksin kappalein, mutta en oo vielä ehtiny kokeilemaan. :) Hyvältä näyttää ja kuulostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti päästä heti kokeilemaan kun sain vanhat lakat pois. :D Olisin ostanut kans kaksi mut jäljellä oli enää vain tämä yksi. Toivottavasti tulee sitten vastaan jossakin niin saan ostaa varastoon. :P

      Poista