sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Lakkaushaaste: punainen

Lakkaushaasteena on nyt lakata kynnet punaisella, ja mulla sattuukin olemaan just nyt punaiset kynnet, eli esitelläänpäs ne sitten!

Totta puhuen mulle punainen on ollut aina värinä vähän vaikea. Erityisesti kynsillä punainen on vaikea koristelujen osalta, siitä kun tulee helposti jouluisen näköinen. Näillä kynsillä oikein panostin siihen, miten saisin vältettyä jouluista fiilistä (kyllä siihen jouluun sen verran pitkä aika on, ettei vihti ihan vielä joulukynsiä tehdä..).


Kärjissä on Sally Hansenin Honeymoon Red, jonka äiti toi mulle tuliaisena Helsingistä. Se on oikein herkku punainen pinkillä shimmerillä. Tosin aika tarkasti saa katsoa, että pinkin erottaa, eikä sitä kynsillä juurikaan erota. Esim. Flormarin U29 on vähän samantyylinen lakka, mutta siinä pinkki shimmer näkyy paljon selvemmin. Honeymoon Red on hyvälaatuinen, peittää varmasti kynnen 3 kerroksella, itse käytin näihin kaksi. Vähän meinasi valua kynsinauhoille, mutta luulenpa syyn olleen siinä että laitoin vähän liian paksuja kerroksia. Ransiksen pohjalla on vanha tuttu Maybellinen Ballerina.
Mustavalkoglitterinä on Golden Rosen Jolly Jewels 123, jossa siis mustia ja valkoisia hexglittereitä ja hopeaa pientä glitteriä. Sitä töpöttelin ranskiksen rajalle. En tiedä, tykkäisinkö tästä lakasta koko kynnelle lakattuna, mutta ainakin näin pienellä määrällä se menettelee. Halusin vielä leimata kynsille jotain, ja päädyin perhoseen (löytyy laatasta m66). Perhosta ei ainakaan ihan heti pitäisi osata yhdistää jouluun.


Käytetyt: Maybelline Colorama - Ballerina, Sally Hansen - Honeymoon Red, Golden Rose Jolly Jewels - 123, Konad Special Nail polish - Black + laatta m66

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti