sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syyskynnet

Syksy on kivaa aikaa. Sillon ei ole liian kuuma tai liian kylmä. Syksy on myös ruskan aikaa ja täälläpäin ainakin näkyy jo ruskan merkkejä. Tämän päivän kynnet hehkuvat syksyn väreissä.


Tein kesällä vähän samantapaiset kynnet, ja silloin tykästyin kovasti tähän manikyyriin. Samalla sain kokeiltua kahta käyttämätöntä lakkaa, hyvä minä! Pohjalla on Flormarin DC04, jonka pitäisi olla jonkinlainen duochrome lakka. Mutta näettekö tässä mitään duochorme efektiä? Mä en ainakaan näe. Lakka on ruosteenpunainen ja pullossa näkyis olevan jotain kultaista juttua. Levitys oli aika kamalaa, kaljuja kohtia meinas tulla vielä toisen kerroksen jälkeenkin ja vasta neljännellä sain hyvän peittävyyden. Kuivui ikuisuuden, ja onnistuin tökkäämään sormet johonkin ja sen vuoksi etusormessa on kivat jäljet. Tarkoitus oli laittaa päällyslakkaakin, mutta kappasvain se unohtui.

Kärkiin tuli sitten v-ranskis, siihen käytin Kikon Burgundya, joka on siis tuollainen punaruskea tekstuurilakka. Yllättävän kivannäköinen! Siinä on seassa DC04:n väristä glitteriä, joten sen takia halusin yhdistää nämä kaksi lakkaa. Hopeisista niiteistä on tullu mun parhaat ystävät, mutta tällä kertaa tein jotain epäkatamaista ja käytin kultaisia niittejä. En tiedä tykkäänkö, hopea on enemmän mun väri ja vierastan kultaa.


Käytetyt: Flormar Duochrome - DC04, Kiko Sugar mat - Burgundy, kultaiset neliöniitit (3mm)

Lukijoita on nyt jo 15, kiitos kaikille!! Muistakaa, että kun 20 on täynnä, niin järjestän pienen arvonnan. ;)

6 kommenttia: