perjantai 30. elokuuta 2013

Arvostelussa Seppälä Nailsin Snow white

Monet kynsiharrastajat tietävät, että Täydellisen Valkoisen Lakan löytäminen on vaikeaa, ehkä jopa mahdotonta. Snow white on valkoinen lakka, joka on saanut osakseen risuja ja ruusuja. Itse ostin sen, koska tarvitsin uuden valkoisen lakan ja tää on ainakin edullinen, jos ei mitään muuta.


Tältä näyttää ensimmäisen kerroksen jälkeen. Kynsissä näkyy raidoittumista, joten yksi kerros ei riitä. Vähän aikaa sai odottaa, että lakka oli täysin kuiva. Kuitenkaan mikään megapitkä kuivumisaika tässä ei ole. Paksuhkon koostumuksen ansiosta lakka levittyy hyvin, ei karkaillut kynsinauhoille tai mitään. Tässä on tosi leveä ja paksu suti. Sen vuoksi sutiin tulee helposti aivan liikaa lakkaa, mikä ei ole hyvä juttu. Noin leveällä sudilla myös sotkee kynsinauhat helpommin, kuten minä tein. Onneksi ne putsaa helposti. ;)


Toisen kerroksen jälkeen näyttää paljon paremmalta. Tai ainakin mulle kelpaa. Vielä lopuksi plussat ja miinukset:

+ Edullinen, maksaa 3,95€
+ Hyvä saatavuus, löytyy kaikista kosmetiikkaa myyvistä Seppälöistä
+ 2 kerrosta riittää
+ Ei karkaa kynsinauhoille
+ Leveä suti
- Sutiin tulee kerralla liikaa lakkaa
- Suti ei ole jämäkkä
- Kuivumisaika ei ole kauhean nopea

Tiivistettynä voisi sanoa, että tässä lakassa on hyvä hinta-laatusuhde. Jos ei kiinnosta maksaa lakkapullosta yli 10 euroa, niin tämä on hyvä vaihtoehto!

Oletteko kokeilleet/aiotteko kokeilla Snow whitea? :)

2 kommenttia:

  1. Kokeilin, ja testini oli tosi ristiriitaiset.. En osaa päättää parasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole kovin monta valkoista ehtinyt omistamaan, mutta käytössä on ollut ainakin Mavalaa ja Trindiä. Snow white on osoittautunut parhaaksi :)

      Poista