keskiviikko 28. elokuuta 2013

Lakkaushaaste: leimailu

Tällä viikolla Lakkaushaaste tarjosi tapansa mukaan uuden haasteen: nyt vuorossa on leimaaminen. Mä leimailen kohtuu usein, koska a) hyvänä päivänä leimoilla koristelee kynnet nopeasti b) haluan treenata ko. taitoa.

Näissä kynsissä päätin tehdä hitusen haastavammat leimaukset. Kahdella värillä leimaaminen ei kuitenkaan ollut kovin hankalaa, paitsi että en saanut kohdistettua kuviota oikein. Liukuvärjäysen sen sijaan onnistui erittäin hyvin.


Pohjalla on kaksi kerrosta Seppälä Nailsin Snow whitea, liukuvärjäyksessa Snow whiten kaverina käytin Lumene Natural Coden Sweetieta, joka sopi hyvin myös leimaukseen. Leimauksissa siis Konadin valkoinen erikoislakka ja Sweetie. Varmaan Snow white olisi voinut toimia hyvin myös leimaamisessa, mutta pelasin varman päälle. Kuvio on Charming Nails Q1 -laatasta.


Käytetyt lakat: Seppälä Nails - Snow white, Lumene Natural Code - Sweetie, Konad Special nail polish - White

Varmaan muuten huomasitte, että vesileima on kokenut muutoksen, mielipiteitä? Se ei ehkä sovi nyt blogin ulkoasuun, mutta olisi tarkoitus tehä banneria tulevana viikonloppuna ja muokata muutenkin blogin ulkoasua vielä enemmän omannäköiseksi.

Edit//oops, unohdin listata käyttämäni lakat, joten nyt ne on lisätty!

7 kommenttia:

 1. Ihanat karkit! :) Pitäispä muuten kokeilla Snow Whitea leimaamisessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerrohan sitten miten hyvin toimii laimaamisessa :)

   Poista
  2. *leimaamisessa siis, osaan kirjoittaa :D

   Poista
 2. Kivat kynnet, ehkä tuohon sopisi joku yksinkertaisempi leima, ehkä? Mutta siis tuo Nailz Crazen laatta on aivan ihana, onneksi löytyy myös iteltä. :) Vesileima on hieno, ehkäpä yhteensovittamista muun blogin kanssa, rakenna teema sen ympärille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) joo, itsekin ajattelin että pitää ens kerralla kokeilla jotain yksinkertaisempaa/ graafisempaa kuviota! Blogi saa kokea aikamoisen ulkoasuremontin lähiaikoina, nyt tosiaan tuo vesileima näyttää liian rajulta :D

   Poista