keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lakkaushaaste: Oranssit kynnet

Lakkaushaaste tarjosi oikein mukavan haasteen: oranssit kynnet, tekniikka ja aihe vapaa. Oranssihan on oikein näpsäkkä väri kynsillä, mutta jostain syystä omistan vain pari oranssia. :D Kynnet toteutin Flormarin JG453:lla, joka on dupe ainakin China Glazen Rivetingille. Kyseessähän on tuollainen voimakkaan oranssi lakka oranssilla ja kultaisella shimmerillä. Kuitenkin meinaa olla niin ohutta, että peittävyyteen tarvitsee peräti 4 kerrosta - jopa näin lyhyillä kynsillä. Lyhensin tosiaan kynnet töpöiksi, koska kyllästyin suojelemaan niitä kolmea kynttä, jotka napsahtelivat poikki vuorotellen. Ei yhtään harmita kynsien lyhentäminen, kun nyt tietää et töpökynsillekin voi tehdä kivoja lakkauksia. Kiitos The Nailsaurus ja Sonnela!


Lyhyille kynsille on helppoa leimata koko kynnen kuvioita, joten käytin tilaisuuteni hyväksi. Käyttämäni kuvio löytyy laatasta m61. Yleensä en leimaa mustalla, koska pelkään sen leviävän kun laitan päällyslakan. Nytkin kuvio levisi iiiihan vähäsen parissa kynnessä, mutta ei anneta sen häiritä. ;)

Lopputulos miellyttää, kerrankin. Eivät nämä mitkään tuijottelukynnet oo, ja varmaan kyllästyn tositosi nopeesti näihin. Nämä ovat muuten ensimmäiset kynnet, jotka tein lakkaushaasteeseen.

Käytetyt lakat: Flormar Jewel gold - JG435, Konad Special nail polish - Black

Mielipiteitä kynsistä? Kummat miellyttää enemmän, pitkät vai lyhyet kynnet? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti