maanantai 12. elokuuta 2013

Hempeilyä kerrakseen

Miksi, oi miksi mä en vaan osaa käyttää hempeitä värejä?

Hempeillä väreillä meinaan pastellivärejä, nudea ja kaikkee semmosta.

Piti saada äkkiä kynsille jotain. Siis jotain nättiä ja helppoa, semmosta mikä saa hyvälle tuulelle, ettei tartte alottaa lukion 2. vuotta kyrpä otsassa. Otin laatikosta Dependin 347:n. Sitten muistin, että tän alle pitää laittaa valkoinen lakka, jotta ei tartte kerrostaa niin paljon. Alle siis valkoinen Trindin CC103. Ja sitten lakan kuivumisen odottelua. Ja odottelua. Ja odottelua..


Koska lakka ei halunnut kuivua ja köyhänä en halua tuhlata kallista pikakuivattajaa, lätkäisin kerroksen Dependia puolikuivan lakan päälle. Ja sitten taas odoteltiin. Vielä yksi kerros ja sitten taas pieni tovi odottelua. Oli myöhä ja väsytti. Oli tarkoitus leimata näihin jotain nättiä, mutta laitoinkin Seppälän Nails:in hopeaa glittermömmöä. Kyllä, mömmöä. Päällyslakaksi Rimmelin Matte Finishiä, koska edelleen halusin säästää sitä pikakuivattajaa. Mutta eihän sekään perkele tahtonut kuivua. Aamulla mua odottikin lakanankuvat parissa kynnessä. Vitutti, mutta kouluun oli lähdettävä.


Käytetyt lakat: Trind CC103, Depend 347, Seppälä Nails hopea glitterlakka, Rimmel Matte Finish
Ihan kivat näistä kuitenkin tuli. Luulisin. Seuraavaksi sitten jotain synkempää. 

Mielipiteitä kynsistä? Olisko toiveita postausten suhteen? Heittäkääs kommenttia! ;)
2 kommenttia:

  1. Mäkin aina vaan ihastelen muiden hemppis-kynsiä, mä en osaa yhtään käyttää mitään hempeetä mun kynsillä! Nää on kyllä nätit :)

    VastaaPoista