sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Watercolor nails

Vähän aikaa sitten katsoin Spektor's Nailsin tutoriaalin, jossa tehtiin "vesivärikynnet" muovinpalasen avulla. Tällä tekniikalla tehtyjä manikyyreja voi myös ihastella ainakin näissä blogeissa: Shoppailijan päiväkirja ja My Dazzling Nails . Kiitos myös heille inspiraatiosta näihin kynsiin! :)

Käytin lakkoina Flormar 437 ja Seppälä Nailsin Snow Whitea. Muovinpalasia leikkasin ihan vaan pakastepussista. Ja sitten eikun vaan hommiin!


Sotkuista puuhaa tämä kyllä oli, sai ihan urakalla putsailla kynsinauhoja. Lopputulos ei muistuta yhtään Spektor's Nailsin tekemiä kynsiä, mutta tykkäsin näistä silti. Päällyslakkana käytin Sally Hansenin Diamond Flash fast dry:ta, joka kehtasi tehdä kuplia muutamaan kynteen, murrr. Pikakuivattaja on ihan ehdoton juttu näissä, koska lakkaa on sen verran paksusti, että varmasti saisi odottaa ikuisuuden ennen kuin se olisi kuiva. Mutta niin, mitäs tykkäätte? :)

Käytetyt: Mavala Super Base, Seppälä Nails - Snow White, Flormar - 437, Sally Hansen Diamond Flash fast dry topcoat + pakastepussi

Mun kiusana on ihan kauhea flunssa, onneksi ei oo vielä ollut kuumetta. Tosi nihkeetä kuitenkin olla sairaana. Ei vaan yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään, on ihan voimaton olo. :(  Toivottavasti teillä on kuitenkin ollut kiva viikonloppu, ulkona ainakin on ollut ihan huippu ilma!


6 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet! Tulee ihan itsenäisyyspäiväfiilikset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Värit tosiaan on aika isänmaalliset, haha :D

      Poista
  2. Ihanat kynnet! Tuo sininen näyttää aivan ihanan väriseltä :)

    VastaaPoista
  3. Kivat kynnet :)
    Vois joskus itekki kokeilla tuota tekniikkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä tekniikka on kyllä kiva, aina tulee täysin uniikit kynnet!

      Poista