torstai 10. lokakuuta 2013

Ei yhtään pöllömmät kynnet

Sen lisäksi, että 30 lukijaa tuli täyteen pari päivää sitten, niin onnetar suosi minua PinkkiPantterin arvonnassa, ja voitin itselleni neljä (4) Essencen lakkaa: Party Princess, Free Hugs ja Naughty and Pink! sekä Gel Look -päällyslakka. Lisäksi OPIn kynsinauhaöljykynä, Mavalan kynnenkovettaja ja ihana pinkki glittervihko! Erityisen innoissani oon noista Essencen lakoista, koska mulla ei ole ennen ollut niitä. Ja olihan se ihan pakko päästä heti kokeilemaan noita lakkoja...


Pohjalla on ihanan purkanvärinen Free Hugs. Free Hugs on hyvälaatuinen pinkki cremelakka, peitti kolmella kerroksella ja ei raidoittunut yhtään! Tämä on juuri sellainen sävy mistä tykkään ja sopii mielestäni hyvin ihonväriini. 
Leimaukset on MoYou:n Suki Collection 01 -laatasta, tuo pöllökuvio on iiiiiihana! Noista MoYou:n laatoista olen huomannut sen, että skarperilla saa painaa hitusen enemmän kuin Konadin laattojen kanssa. Leimauksessa käytin tuttua ja turvallista Konadin mustaa leimauslakkaa.
Kirsikkana kakunpäällä Party Princess, joka on läpinäkyvä pinkki lakka ja seassa on glitterhippusia, jotka hohtavat sinisen, vihreän ja keltaisen väreissä. Laitoin kaksi kerrosta, ei levittänyt leimauksia ollenkaan. Tämä(kin) on niin suloinen lakka! Ja nimenomaan kuorrutuslakka, itse en ainakaan tätä lähtisi kerrostamaan yksinään kynsille. Päällyslakkana Essencen Gel Look top coat, oli outoa käyttää ei-pikakuivattajaa. Tämä kuivuu kuitenkin nopeasti ja antaa nätin kiillon, tosin ei niin voimakasta kuin Sally Hansenin Diamond Flash, jota käytän yleensä. Mun mielestä se ei haittaa, koska se ainakin helpottaa kuvaamista kun kynnet ei kiillä liikaa. :D Kynnet on kuvissa pari päivää vanhat, ja kärkikulumaa ei ole yhtään. 


Käytetyt: Essence - Free Hugs ja Party Princess, Konad Special Nailpolish - Black + MoYou Suki Collection - 01

Olettekos te yhtä rakastuneita Essencen lakkoihin kuin minä? 

6 kommenttia:

 1. Ompas kivat lakat ja pöllöt ^^ Ja onnea voitosta! Olis mullekin kelvannut ;) Heh..
  Mulla ei oo _vielä_ yhtään essencen lakkoja :) Mutta haaveena on päästä kokeilemaan joskus kaikkia mahdollisia lakkamerkkejä. Eli eiköhän myös Essenceä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä haluan kans haalia itelleni kaikki ihanat lakkamerkit, vielä en oo päässyt kokeilemaan esim. China Glazea ja Essietä. Tällä hetkellä tosin haluan vaan enemmän Essencen lakkoja :P

   Poista
 2. Onneksi tuli paketti perille, unohdin laittaa viestiä kun paketti lähti matkaan :)
  Nätit kynnet :)

  VastaaPoista