torstai 24. lokakuuta 2013

Syksyistä Dependiä ja kuulumisia

Tulin jo tiistaina Helsingistä takaisin kotiin, oli oikein mukava reissu kaikenkaikkiaan. Shoppailun lisäksi kävin Linnanmäen Valokarnevaalissa, oli aikas upee! Vaikka olikin vähän outoa olla huvipuistossa lokakuussa, haha. Alhaalla pari kännykkäkuvaa sieltä, muita kuvia en ottanut koko reissun aikana. :D 
Kicksissä oli sellainen 6€/3kpl -tarjous Dependin lakoissa, joten ostin kaksi lakkaa (377 ja 387) syyskokoelmasta ja tuo lila 354 on ihan öö... peruskokoelmasta(?). Ostin myös Snowcrystalin lakan, sävy on Tender Pastel ja tämä on limited edition. Ihanan värinen, pakko saada tämä kynsille pian!


377 ja 387 pääsivät jo kynsille. 387 on vaalea sinivihreäharmaa, en osaa päättää mikä väri tuo on oikeasti. Mielenkiintoisen lakasta tekee sen, että siinä on jotain mustaa dustia seassa. Peitti nätisti jo yhdelläkin kerroksella, laitoin kuitenkin kaksi. Toinen syyskokoelman lakka on mutainen purppura 877, koostumukseltaan aika paksua mutta levittyi kyllä nätisti. Tämä on ihan perus cremelakka, mutta tuo väri on kyllä tosi kiva, sopii hyvin syksyyn. Kolmanneksi lakaksi valikoitui OPIn Nein! Nein! Nein! Ok, fine! joka on vihertävän tummanharmaa, viime vuoden syksyn Germany -kokoelman lakka. Löysin joskus kesällä Emotionin alepöydästä 50% alennuksella. 


Pidän näistä kynsistä valtavasti, vaikka "kolmioiden" rajat ei oo ihan suoria. Ja pahoittelut noista kynsinauhoista, talvi tekee tuloaan...


Käytetyt: Depend - 377, 387, OPI - Nein! Nein! Nein! Ok fine!, Essence Gel-Look topcoat

Vielä olisi tarkoitus saada ainakin aloitettua bannerin tekeminen tässä loman aikana, aika vaan tuntuu kuluvan hurrrrjan nopeesti ja varmaan ymmärrätte, ettei tee mieli vaan istua tietokoneella koko aikaa. :) Muttamutta, mitäs pidätte kynsistä, ja oletteko lämmenneet Dependin syyskokoelmalle? :)

4 kommenttia:

 1. Heh, kiitos tämän postauksen löysin yhdelle tikulle sen lakan :D Eli Dependin 354 oli kadoksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla, että postauksesta oli jotain hyötyä :)

   Poista
 2. Oooo, mä haluun jo nähä ton Snowcrystalin lakan kynsillä! *___*

  Kivat kynnet ja noi edelliset raitapalloglitterkynnet myös ♡ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snowcrystalin lakka pääsee varmasti melko pian kynsille :) Kiitos!

   Poista