perjantai 4. lokakuuta 2013

Roosa nauha -päivä

Tänään vietetään Roosa nauha -päivää, eli muistakaas kaikki laittaa ylle jotain vaaleanpunaista! Itselläni vaaleanpunaiset kynnet saivat luvan riittää. :) Käytin näihin OPIn Pink of Hearts 2013 -paketin lakkoja ja koristeita.


Kaikissa kynsissä on kolme kerrosta vaaleanpunaista Pinking of You:ta. Sen päällä etusormessa ja pikkurillissä 2 kerrosta ihanaa MATTAglitterlakkaa More Than a Glimmer. Voi kuinka söpö. <3 Tässä taitaapi olla muuten samanlaista glitteriä kun Lorealin Sequin Explosionissa, mutta MTAG näyttää erilaiselle mattaisuutensa ansiosta. Toki jos ei tykkää, niin mattaisuuden saa pois päällyslakalla.
Pakkauksessa tulee mukana myös arkki, joka sisältää 10 strassia ja 10 Roosa nauha -tarraa. Strassit on tosi hyviä, eivät nimittäin sumentuneet päällyslakan alla kuten ne yleensä ruukaa tehä! Nuo tarrat ei sit ollu niinkään hyvälaatuisia, ainakin mulla ne meinas revetä vaikka kuinka yritin hellävaraisesti irrottaa pinseteillä... ja muutenkin ne vois erottua kyllä enemmän, en tajunnut miten samanvärisiä ne on tuon pohjalakan kanssa ennen ku olin lätkäissyt kynnelle. :D


Käytetyt: OPI - More Than a Glimmer, OPI - Pinking of You + strasseja ja tarroja (Pink of Hearts 2013 -paketista)

Pink of Hearts 2013 pakettia saa ainakin CesarsShopista ja Mimaxilta, itse tilasin Mimaxilta vaikka siellä se olikin vähän kalliimpi. Jos OPIn tämänvuotinen Pink of Hearts ei miellytä, niin myös ainakin China Glaze ja Orly on tehny omat lakkansa tukeakseen rintasyöpätietoisuutta.

Toivottavasti Blogger julkaisee tämän postauksen 4.10 klo 8.30. Kuvat on nyt  vähän normaalia pienempiä, ihan vain siitä syystä että isommat kuvat meni järkyttävän huonolaatuisiksi. Klikkailkaa kuvia suuremmiksi! :)

Viettäkää ihana Roosa nauha -päivä, asia on hyvin tärkeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti