lauantai 12. lokakuuta 2013

Less is more

Sanonnan mukaan vähemmän on enemmän. Joskus se on totta, ainakin kynsien kohdalla. Aina ei siis tarvitse laittaa kaikkea mahdollista krumeluuria kynsille. ;) 


Pohjalla on Flormar 447 (2012 Spring & Summer), joka on sinivioletti hyvälaatuinen creme. Peitti jo kahdella kerroksella, itse laitoin kuitenkin 3. Kuivuu nopeasti ja upea kiilto, jos törmäätte vielä Seppälässä näihin Flormarin cremeihin niin suosittelen ostamaan! Nämä lähtee nyt melkein ilmatteeks, omastani maksoin 30 senttiä. :D
Flormarin päälle kerros Laylan Ceramic Effectia (CE 52). Kaunis violetti jellypohjainen flakielakka, jonka flakiet shiftaavat oranssista vihreään. Tuo CE 52 on jäänyt luvattoman vähälle käytölle, hävettää. Päällyslakkana on Rimmelin Matte Finish, myydäänköhän sitä muuten enää kaupoissa? Ostin omani siis monta vuotta sitten ja tykkään siitä, kuivuu suht nopeesti ja tekee hyvän mattapinnan kynsille. Mitä mattapäällyslakkoja te muuten käytätte? :)
Käytetyt: Flormar 2012 Spring & Summer  - 447, Layla Ceramic Eccecft - CE 52, Rimmel - Matte Finish

Mielipiteitä kynsistä? :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan värinen tuo flormar!! Ja hyvin käy päälle tuo flakie...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Flormarin lakan väri ei kauhean hyvin näy näissä kuvissä, kun tuo flakielakka muuttaa väriä tummemmaksi ^^ tässä on ehkä vähän parempi kuva, jossa näkee lakan värin kunnolla http://3.bp.blogspot.com/-VrQNOJ6Ek14/UEHxAZ8l7PI/AAAAAAAAAVw/h2KUbUg-FDw/s1600/DSC02739.jpg

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Tuo flakielakka sopii kyllä hyvin violetin kanssa. Mulla on itellä flormarin mattalakka ja sekin kyllä menettelee aina silloin kun sitä tarvii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä olen kuullut paljon kehuja Flormarin mattalakasta, ehkä ostan sen sit seuraavaksi!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä minullekin mieluisa väri :)

   Poista