keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lakkaushaaste: liukuvärjäys

Liukuvärjäys on yksi helpoimmista tavoista saada kivat kynnet nopeasti. Mulle ainakin se on monesti ollut pelastus, kun ei ole kertakaikkiaan muuta keksinyt mitä tekisi kynsille. Yleensä en jätä pelkkiä liukuvärjäyksiä kynsille, vaan laitan kaveriksi leimaukset, siirtokuvat tai glittertopperin. Tykkäsin kuitenkin näistä kynsitä paljon, vaikkei niissä olekaan mitään "höystettä". Sain kerrankin liukuvärjäyksen onnistumaan moitteettomasti ja en halunnut peittää sitä sitten mitenkään.


Näille kynsille tein siis liukuvärjäyksen kolmella lakalla, lakkoina Wild&Mildin 1$ Bill, Seppälä Nailsin Hologram 07 ja Nubarin Conserve. 1$ Bill on erittäin ohutta, laitoin sitä pari kerrosta liukuvärjäyksen alle ja en edes halua tietää kuinka paljon tätä pitäisi kerrästää peittävyyden saamikseksi. Eli kannattaa laittaa joku peittävä lakka sen alle, niin ei mene hermot. ;) Töpöttelin lakkoja pari kerrosta, teen liukuvärjäyksen aina kostealla keittiösienen palasella, toimii hyvin!


Käytetyt: Wild & Mild - 1$ Bill, Seppälä Nails - Hologram 07, Nubar - Conserve, Essence Gel-Look topcoat + keittiösienen pala töpöttelyyn

Teettekö usein liukuvärjäyksiä? :)

4 kommenttia: