maanantai 7. lokakuuta 2013

Lakkaushaaste: syksy

Lukijoita on taas tullut muutama lisää, kiitos teille! Yritän keksiä jotain kivaa, jos 30 lukijaa tulee täyteen. :) Vielä muistuksena, että blogiani voi seurata Bloggerin lisäksi Bloglovinin kautta.

Tää vuosi on kyllä osoittanut sen, että syksykin voi olla kiva vuodenaika. Mun innostukseni syksyyn pääsi myös kynsille asti (taas kerran). Kyseessähän on siis Lakkaushaasteen tämän viikon aihe, joka on siis syksy. Ja tällaiset näistä sit tuli:


Pohjalla on Seppälä Nailsin Snow White, ihan vain että tuo keltainen Wild & Mildin Moonwalk näyttäisi edes vähän kirkkaammalta, ja kyllä se vähän auttokin. Moonwalkista ja GR:n Rich Color lakasta 21 sekoitin oranssia ja sitä sitten elmukelmutin tuohon. Noh, valitettavasti lopputuloksesta ei tullut ihan niin kiva kuin ajattelin, en tiedä failasinko vaan tuon kelmun kanssa vai onko pohjalakka liian samanvärinen päällä olevan lakan kanssa. 
Enivei, koristelin kynnet tekemällä mustalla nail art -lakalla tollasia mustia kiekuroita. Oli aika haastavaa puuhaa, mut mielestäni onnistuin hyvin. Ihan hauskaa välillä kokeilla omien käpälien taitoa sen sijaan että käyttäisin siirtokuvia tai leimaisin. Vähän haastetta elämään! ;)
Loppusilaus Seppälä Nailsin kultaisesta glitterlakasta, jota töpöttelin vähän sinne tänne. Laiton vähän lisää kimalletta Tiia Vanhatapio by Seppälä Fool's Goldilla, mutta sepäs ei näykään kuvista. Sitäkin töpöttelin aika mielivaltaisesti.


Käytetyt: Seppälä Nails - Snow White ja kultainen glitter, Color Club Art Club - Black, Tiia Vanhatapio by Seppälä - Fool's Gold

3 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet, hyvin sopii väri syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Palkinto tuli muuten tänään, aivan ihania lakkoja ja söpöjä pöllötarroja :3

   Poista
  2. Kiitos! Palkinto tuli muuten tänään, aivan ihania lakkoja ja söpöjä pöllötarroja :3

   Poista