lauantai 5. lokakuuta 2013

MadnessWild & Mildin Madness löytyi Seppälän alelaarista hintaan 0,50€, joten pakkohan se oli kotiuttaa. Nätti tummansinivihreä lakka jossa on sinistä kimalletta. Arvatenkin lakka on ohutta ku mikä, omille kynsille meni 4 kerrosta mikä ei ainakaan liikaa ole.


Leimaukset on MoYou:n Pro Collection 06 -laatasta. Tällä kertaa leimasin vain osan kuviosta, eikä kyllä tuo kiemurakuvio oliskaan mahtunu kokonaan kynnelle. Mutta täytyy vielä hehkuttaa MoYou:n laattoja, leimaavat pirun hyvin! Leimauslakkana käytin Konad hopeaa (Special Nailpolish).
Mä tykkään näistä. Kuvio tuo mieleen barokin, joka on kyllä ehdottomasti mun lempitaidesuuntaus. Uskon viihtyväni monta päivää näillä kynsillä.


Käytetyt: Wild & Mild - Madness, Konad Special Nailpolish - Silver + MoYou Pro Collecton - 06

Mitäs tykkäätte näistä? 

6 kommenttia:

 1. Nätit kynnet. Itekki tyhjensin Seppälän lakkahyllyst ton Madness lakan just sen värin takia, vaikka muuten en suosi Wild mildia just sen huonon peittävyyden takia. Saa nähä meneekö hermo lakkaan vai voittaako väri kuitenki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on pari Wild & Mildia, jotka peittää aika hyvin parillakin kerroksella (Desiree ja Moonwalk), eli kyllä niitä hyviäkin yksilöitä ko merkiltä löytyy :)

   Mun mielestä väri on tosi nätti, eli annan anteeksi huonon peittävyyden ja hitaahkon kuivumisajan :)

   Poista
 2. Itseltänikin löytyy tämä sama lakka, mutta se on vielä testaamattomien pinossa. Tuo väri on kyllä kaunis :))
  Nuo leimat sopivat hyvin kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista