perjantai 16. elokuuta 2013

Ostoksien esittelyä

Ten... tio... zehn.. kyllä, teitä lukijoita on nyt kymmenen! Kiitos teille ja myös anonyymilukijoille. On ilo nähdä, että ihmisiä kiinnostaa mun höpinät. :)

Oon tässä viime aikoina ostanu kynsijuttuja (enimmäkseen lakkoja, kröhöm..) kauppojen alennuslaareista ja kynsikoristekirppikseltä . Mielestäni oon tehny hyviä löytöjä, mitäs te tuumaatte? 


Wild & Mild -lakat poistuu Seppälöistä, joten nyt on aika hamstrata näitä, kun kerta halavalla saa. Mulle tarttui mukaan Starry sky, Queens ja 1$ bill. Starry sky on hyvä lisäus mun tummiin lakkoihin, mun mielestä tää näyttää jo pullossa tosi hienolta ja täähän sopii hyvin talveen. Queens lähti mukaan ihan vain mielenkiinnosta, tää on mun eka Diamond -sarjan lakka. Aivan ylisöpö vaaleanpunainen hopealla shimmerillä. Swatchailin tätä jo vähän jo vaikutti yllättävän peittävältä, saa sit nähä miten hyvin peittää kynsillä. Oon myös iloinen 1$ bill:in löytämisestä, jännän värinen. B) Tuo mieleen ufot, heh.


Mun oli pakko pelastaa nämä Emotionin alepöydästä, olivat nimittäin ainoat jäljellä olevat O.P.I:t. Black shatter on ihan perusmusta crackle, en oo yhtään varma tuleeko käytettyä vai pistänkö kiertoon. Nein! Nein! Nein! Ok, fine! on viime syksyn Germany -kokoelmaa, vihertävän tummanharmaa cremelakka. Ostin ihan vaan syksyä ajatellen, koska tuskin mulla rahaa on ostaa tämän vuoden kokoelman lakkoja. :D



 Lumene Natural Code teki iiiison harppauksen eteenpäin ja toi markkinoille glitterlakkoja! Tämä yksilö on Top coat silver. Hopeaa hex-hologlitteria ja pienempää glitteriä, namnam. Varma valinta värinsä puolesta.


Kynsikoristekirppikseltä satuin bongaamaan Color Clubin Art Clubeja, eli siis nail art -lakkoja. Ihan perusvärejä mut tuleepahan käytettyä, koska sopivat kaiken kanssa yhteen.


Lisää kirppisostoksia. Nubar Conserve, vihrä ihanuus sinisella shimmerillä. Ihkaensimmäinen Nubarin lakka mulle, odotan innolla tämän kokeilemista. Max Factorin Fantasy Fire, varmaan monelle tuttu. Tuun vähän jälkijunassa, mutta onneksi nyt omistan tämän vihdoin ja viimein! Enää en yhtää ihmettele miksi tästä silloin aikanaan vouhotettiin niin paljon, haha. :D Näiden mukaan Maarit oli laittanut mulle ylläriksi O.P.I:n kynsinauhaöljykynän, joka on kyllä aivan loistava. Enää ei tartte tuskastella kuivien kynsinauhojen kanssa. :)


Vielä yksi ostos! Tehtiin Kynsikoristelut - ryhmän kautta kimppatilaus Nelly.comiin, tarkoituksena oli siis tilata nämä Konadin Q1-laatat. Tätä laattaa on vaan rajoitetusti saatavilla, eli kannattaa tilata ennen kuin loppuvat kokonaan. Mitä kuviota mun pitäs kokeilla ensimmäisenä?

Haluaisitteko seuraavaksi tutoriaalin vai kynsipostauksen? :)

7 kommenttia:

  1. uuuh, kivoja lakkoja :) hyvä että tiiän kenellä teetän kynnet jos tarvii jotai astetta (tai kymmentä) parempaa~
    Rainbow :3 Tuun kyllä niin moneen kertaa ettii täältä su blogista vielä inspiraatiota vaatteisii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen sulle kynnet enemmän kuin mielelläni ;)

      Poista
    2. Jei~ ;3 Enää pitää kasvattaa nää kunnollisiksi xD

      Poista
    3. Lyhyisiin kynsiin saa tehtyä kans tosi kivoja lakkauksia, ei siis tartte olla pitkät ;)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia. :) Mulle tuli tuo laatta myös, ja lisäksi vastikään saapui NailzCrazen leimauslaatat myös, mulla vasta valinnan vaikeutta on! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, NailCrazen leimauslaatat on aivan ihania, mun on varmaan kans pakko kotiuttaa niitä joskus :)

      Poista