keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pinkki-mustaa elmukelmutusta

40. postaus ja teitä lukijoitakin on kohta sama määrä, vautsivau! *halaa kaikkia lukijoita*

Nämä kynnet saivat odottaa vähän omaa vuoroaan, mut nytpä ne sitten teille esittelen. Eli siis, tekniikkana on käytetty elmukelmutusta, eli lakan päälle lakataan toisella värillä ja kun se on märkää, niin sitä töpötetään rypistetyllä tuorekelmus palasella. Näissä kuvissa mulla on vielä pitkät kynnet, mutta sitten keskisormen kynsi meni ja napsahti poikki niin lyhensin kaikki.


Lakkoina käytin Gina Tricotin herkullisen pinkkiä Raspberrya ja Tiia Vanhatapio by Seppälän Black Birdia. Kokeilin muuten tekniikkaa jo aiemmin, mutta tuloksesta ei tullut hyvä, koska käyttämäni lakat olivat väriltään liian samanlaisia. Nyt lopputuloksesta tuli selvästi parempi. Mustan ja pinkin yhdistelmä toimii aina, antavat mukavasti kontrastia. :)
Päällä on Essencen Gel-Look topcoat, joka ei ilmeisesti ehtinyt kuivua tarpeeksi ja aamulla odottikin lakanankuvat kynissä. Tosin mulla käy aina noin tuon päällyslakan kanssa, ihan sama vaikka lakkaisin kynnet keskellä päivää niin varmasti seuraavana aamuna on lakanankuvat ja pinta ei ole enää niin kiiltävä. Mistähän vois johtua? Oo


Enivei, tykkäsin näistä kynsistä. Tuo elmukelmutuksen jättämä kuvio on niin jänskä ja eloisa. :) Tykkäättekö te elmukelmuttaa?

Käytetyt: Gina Tricot - Raspberry, Tiia Vanhatapio by Seppälä - Black Bird, Essence Gel-Look topcoat

Psst. Mahdollisesti tässä lähipäivinä blogin ulkoasu tulee muuttumaan, nyt saa heittää ideoita!

8 kommenttia:

  1. Näähän on hirmu kivat! :) Ite en oo vielä koskaan kokeillut tätä, mutta kylläkai tätä joskus pitää kokeilla vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Elmukelmuttamalla saa kyllä nopeesti ja helposti nätit kynnet :)

      Poista
  2. En oo kokeillu elmukelmuilua, kun en oo kauheesti sille lämmenny, mutta nää on ihan älyttömät mageet ja onnistuneet! :) Melkein vois tuollasella puna-mustayhdistelmällä kokeilla itekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielestäni se näyttää parhaimmalta kun yhdistetään tumma ja kirkas väri, syntyy kivasti kontrastia :) kokeile ihmeessä, näyttää varmasti kivalle ^^

      Poista
  3. Nää on kivat kynnet :) Katotaan jos itekkii sais aikaseks elmuilla seuraaviin lakkauksiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää on kyllä niin kiva tapa koristella kynnet :)

      Poista
  4. Upeat kynnet! :)
    Mie tykkään kelmutuksesta, sillä saa niin helposti ja nopeasti syvyyttä lakkauksiin :)

    VastaaPoista